Nnywellness.com

Den beste måten å pause i en ombygd motor


Den beste måten å pause i en ombygd motor

En har mange deler som gni mot hverandre og skaper friksjon. Dette forårsaker slitasje på lang sikt, men det er vedlikehold og kjørevaner du kan danne som vil forlenge levetiden til dine ombygd motor. Etter bruker penger til å ha en motor gjenoppbygd, vil du ta godt vare så det varer så lenge som mulig.

Forstå motoren

Selv om bilen kan være eldre, motor innbruddet bør gjøres så forsiktig og omhyggelig som om det var en ny bil. Dette vil sikre at du får lang levetid og pålitelighet som motorer produsert med moderne materialer kan. Bevegelige deler en motor må beskyttes. Friksjon skaper varme, og varme kan fordreie deler av en motor. Det er svært viktig å være din setter fart i løpet av de første flere tusen miles bryte i en ny motor. Hvis en ny motor er utsatt for samme hastighet, det ikke oppnå den fulle bevegelsesutslag. Senere når hastigheten varierer, del av motoren er fullstendig brutt, mens den andre delen er ikke og dette fører til stress på delen som ikke er. Det er viktig å sikre at en motor ikke er utsatt for overoppheting, og ved to systemer: vann og olje.

Systemet

Når en motor er startet, oljen er nederst, og må være pumpes gjennom motoren av olje pumpen. Ved oppstart kan du et øyeblikk for olje pumpen å sirkulere olje før du rev motoren eller starte bilen flytting. Med moderne bensininnsprøytning leveringssystemer er det ikke vanligvis nødvendig å rev motoren hele når du starter. Kjøre kjøretøyet forsiktig, holde RPMer lav til temperaturen måle viser at det har varmet opp. På denne tiden har olje hatt tid til å distribuere hele motoren og begynner å beskytte bevegelige deler fra friksjon. Endre olje regelmessig sikrer at det er kjøpedyktig skaffe det maksimale forsvaret mot varmen som genereres når deler gni mot hverandre på høy revolusjoner.

Kjølesystem

Kjølesystemet beskytter motoren fra overdreven heten som kan forårsake tidlig svikt. De fleste bilmotorer kjøres på prinsippet om forbrenning; kontinuerlig eksplosjoner opprette energi, som driver bilen. Eksplosjonene genererer varme, som igjen må kontrolleres og avkjølt før forårsaker skade til nettopp maskinert metall bevegelige. For å løpe riktig, har de fleste motorene liten toleranse område der deler kan flytte. Hvis en del går lenger enn toleranse, det kan skade andre deler eller skadet. Radiatoren sirkulerer kjølevæske rundt motoren til å flytte deler en jevn fungerer temperatur. Under det innbrudd perioden, se Motortemperaturen nøye og ikke fortsette å kjøre motoren hvis det varmer forbi optimal motorens temperatur.