Nnywellness.com

2000 4.3 Vortec hodet dreiemoment spesifikasjoner


2000 4.3 Vortec hodet dreiemoment spesifikasjoner

GM begynte å produsere en rekke Vortec motorer i 1988. Denne familien av motorer, inkludert 4.3-liters, benytter en teknologi som oppretter en vortex, en spinning flyt, i forbrenning kammer. Virvelen blander mer effektivt luften og drivstoff i forbrenningsprosessen. 4.3-liters eller 262-kubikk-tommers, forskyvning motoren er en utvikling på Chevrolet 5.7 liter V-8, bortsett fra at det mangler numre 3 og 6 sylindere.

Engine spesifikasjoner

I 2000, ble denne Vortec motoren plassert i slike kjøretøyer som Oldsmobile Bravada og Chevrolet Astro. Sine seks sylindere hver hadde to ventiler, som hadde en enkelt overhead konfigurasjon. Denne motoren hadde en diameter på 4 inches og slag 3,48 inches. Det 9.2-1 komprimeringsforholdet tillot den å tjene 190 hk ved 4400 rpm og 250 fotpund dreiemoment på 2800 rpm.

Topplokk

Et topplokk i en forbrenningsmotor, også kalt hodet, hviler oppå sylinder blokk og sylindere. Det er på en plattform med ventiler, rocker arm og tennplugger, og kobler til motoren innsug og eksos manifolder.

Topplokk

Alle bolter begynte topplokk med motorblokken krever 22 fotpund av dreiemoment.

Motorens eksos manifold krever 22 fotpund av dreiemoment til bolt til topplokk. Inntaket manifold mottar første 2 fotpund, deretter 9 fotpund, og til slutt 11 fotpund av dreiemoment til fest til topplokk.

Motorens rocker arm bolter til topplokk med 20 fotpund av dreiemoment. Gnist-plug-til-sylinder-head vedleggene krever 11 fotpund av dreiemoment. Ventilen dekselet og topplokk bolt sammen med 8,83 fotpund.

Andre spesifikasjoner

Eksosrøret krever 20 fotpund av dreiemoment til fest til eksos manifold. Fan-blad-til-fan-clutch bolter krever 24 fotpund av dreiemoment, og fan-clutch-til-vann-pumpe bolter krever 17 fotpund.

Veivaksel-til-motoren-blokken bolter nødvendig 15 fotpund dreiemoment brukes i to trinn. I motorblokken og overføring bolt sammen med 35 fotpund av dreiemoment. I olje pan bolter dreiemoment til 18 fotpund. I olje pan bunnpluggen krever 18 fotpund av dreiemoment. Oljepumpe festes på motorblokken med 65 fotpund av dreiemoment.