Nnywellness.com

Feilsøke en Canon IXUS 400


Feilsøke en Canon IXUS 400

Canon IXUS 400 (også kjent som PowerShot S400 i USA og Canada) er et digitalt kamera som opprinnelig ble utgitt i 2003. Den IXUS 400 inkluderer maksimal oppløsning på 2272 x 1704, en 3 x optisk bratt stigning linsen, en 1.5-tommen TFT LCD-skjerm og evnen å fortegnelse opptil tre minutter med video på 15 bilder per sekund. Skal det oppstår problemer når du bruker ditt Canon IXUS 400, kan du løse problemet ved å justere enkelte innstillinger.

Instruksjoner

Fokuseringsproblemer

• Still kameraets til plasseringen merket med ikonet for et kamera. Trykk på knappen merket "Meny." Bruk navigeringsknappene for å velge alternativet "AF-hjelpelys Beam." Bekreft at alternativet "ON" er valgt. Trykk på "Meny" for å lagre innstillingene.

• Anslå avstanden mellom deg og motivet. Hvis du planlegger på skyting fra avstand mindre enn 1,5 fot fra motivet, trykk på venstre knapp til ikonet for en blomst vises på kameraets LCD-skjerm. Hvis du planlegger å ta bilder av et fjernt fag, som et landskap, trykk venstre til ikonet for en fjellkjede vises på kameraets LCD-skjerm.

• Stå med din føttene skulder bredde hverandre og brette albuene mot kroppen; Dette vil bidra til å stabilisere kameraet som du skyte. Mål kameraet mot et objekt som er omtrent samme fokus avstand som motivet. Hold lukkerknappen halvveis ned til du hører kameraet piper to ganger. Mål kameraet på motivet, og trykker på utløserknappen resten av veien ned til slutt å ta bildet.

Lysstyrke problemer

• Trykk på "Funksjonen" og bruk opp og ned-navigeringsknappene til å velge alternativet "±0."

• Bruk venstre og høyre navigeringsknappene for å justere kameraets eksponeringsinnstillinger kompensasjon. Undersøke kameraets LCD-skjerm for å se effekten av å endre disse innstillingene. Trykk på "Funksjonen" for å lagre innstillingene.

• Bestemme kameraets gjeldende blits ved å undersøke ikonene i øvre høyre hjørne av LCD-skjermen. Hvis bildene vises for mørk, aktivere kameraets blitsen ved å trykke på høyre navigasjonen til ikonet for et lyn på bokstaven "A" vises på LCD-displayet. Hvis bildene vises for mørk, deaktivere flash ved å trykke på høyre navigasjonen til ikonet for et krysset lyn vises, eller stå litt lenger tilbake fra motivet som du skyter.