Nnywellness.com

Bilen min vil ikke gå i nøytral


Bilen min vil ikke gå i nøytral

Når din bil shifter synes fast og vil ikke flytte til noe utstyr fra nøytrale, kan du få problemer med overføring, shifter eller clutch (for manuell girkasse). Før du panikk og kalle en slep lastebil kan du feilsøke problemet for å se om du kan få det til å skifte. Imidlertid etter opplever dette problemet, bør Hvis problemet ikke er forårsaket av lavt nivå girolje, du ta bilen til en mekaniker selv om du får den i bevegelse.

Instruksjoner

Automatgir

• Sette din hånd brems på så hvis bilen beveger seg mens du arbeider, det ikke vil tilbake til noe eller kjøre over deg.

• Dra låsen som spretter panseret og slukke bilen. Gå til fronten av bilen og åpne panseret. Trekk ut overføring måling. Se din bruksanvisningen hvis du er usikker på hvor dette er. Rengjør måling og setter det inn igjen. Trekk det igjen for å kontrollere hvilket overføring væske. Hvis nivået er lavt Legg girolje og kontrollere peilepinnen nivået igjen.

• Lukt måling som du trekker den. Hvis det lukter brent eller har en brunlig farge, angir dette at væsken er brent og ikke smøre overføring. Ta bilen til en mekaniker ha væsken endret, men det kan være for sent og du må overføring arbeidet gjort.

• Re-enter bilen, plassere høyre fot på bremsen, slå på bilen og prøve å skifte til "Kjøre" eller omvendt. Mange biler har en sikkerhetsfunksjon som ikke tillater deg å skifte, hvis bremsen ikke trykkes.

• Ring en mekaniker hvis ikke noen av disse løsninger arbeidet for et kjøretøy som automatisk.

Manuell girkasse

• Slå av omsorg og mens å trykke lett på brems, trykk ned hardt på clutch med venstre fot. Trykk på clutch i så langt du kan. Flytte shifter i første eller andre utstyr med høyre hånd. Trykk bremsekloss med høyre foten, og slå på bilen. Akselerere for å se hvis bilen flyttes. Du kan bare kunne bruke det i en gear, må du ta det til reparasjon. Muligheten til å engasjere en gear med bilen deaktivert er en indikasjon av en dårlig clutch.

• Rengjør området rundt shifter av støv og smuss. Få så mye som du kan ut fra mellom børster og gummi paneler. Blåse luft inn i området med en kompressor eller bruk trykkluft. Skitt og klissen substans kan hindre deg fra å flytte shifter.

• Fjern plasten fra rundt shifter ved å løsne skruene. Se inn i hullet for å se om noe blokkeres shifter. Se å se om shifter har flyttet fra sin stilling. Hvis dette er tilfelle kallet mekaniker til plukket opp og reparert.