Nnywellness.com

Bruke nettverksinnstillinger på en Panasonic Blu-ray-spiller


Konfigurere alternativet for nettverksinnstillinger på en Panasonic Blu-ray-spiller kan du spille video og lyd-filer på andre datamaskiner og enheter koblet til hjemmenettverket. Aktivere nettverksfunksjonen på Panasonic Blu-ray spillere også gjør at enheten kan oppdatere selv automatisk oppdage og laste ned programvare og firmware-oppdateringer. For å koble en Panasonic Blu-rokke spilleren til nettverket, må du koble enheten til bredbånd Internett-ruteren.

Instruksjoner

• Slå av Panasonic Blu-ray-spiller.

• Sett ene enden av en Ethernet-kabel til en gratis "LAN" port på baksiden av ruteren og plugg den andre enden inn i "LAN"-kontakten på baksiden av Blu-ray-spiller. Alternativt, for å koble trådløst, koble et trådløst LAN-kort kontakten "LAN" av Blu-ray-spiller. Hvis spilleren har en integrert trådløs adapter, kan du hoppe over dette trinnet helt.

• Slå på både Panasonic Blu-ray-spiller og TV satt til som den er koblet. Still inn riktig kanal på TV for produksjon av Blu-ray-spiller. Du kan vanligvis få dette ved å trykke på "EXT" eller "AV"-knappen på fjernkontrollen for TV-apparatet.

• Trykk på "Home", etterfulgt av "OK"-knappen på Blu-ray-spiller fjernkontroll "Setup"-menyen. Bruk opp- og nedpilene for å bla til "Nettverk" i skjermbildet Setup, og trykk "OK"-knappen for å velge dette alternativet. Blu-rokke spilleren automatisk oppdager trådløst eller Ethernet-nettverkstilkobling og viser spillerens Internet Protocol og Gateway-adresser på skjermen. Du trenger ikke å huske denne informasjonen, men det viser at enheten er koblet til nettverket.

• Trykk på "Home"-knappen på fjernkontrollen. Bruk høyre/venstre og opp/ned pilene for å gå til "Nettverk"-ikonet på skjermen. Trykk "OK" for å velge dette alternativet. Velg "Internettinnhold" til online video-innhold, for eksempel YouTube videoklipp. Velg "Hjemmenettverk" tilgang til video- og lydklipp lagret på hjemmedatamaskiner og mobile enheter som er koblet til hjemmenettverket. Gå til hver fil på et nettverk med pilknappene på Blu-ray fjernkontroll. Velg og spille av en fil ved å trykke på "OK"-knappen.

Tips og advarsler

  • Hvis du har problemer med å koble trådløst, kan du prøve å justere plasseringen av Blu-ray-spiller eller den trådløse ruteren til du får et tilfredsstillende signal.