Nnywellness.com

Hvordan tegne konseptbiler


Hvordan tegne konseptbiler

La fantasien løpe løpsk ved å tegne en konseptbil. Det trenger ikke å samsvare med vanlige regler eller tradisjonell design. Du kan bruke en rekke figurer for å opprette din egen visjon. Velg figurer som samarbeider godt for å finne et tema. For eksempel i denne artikkelen, vil du bygge en konseptbil basert rundt ideen om en UFO. Merk hvordan alle figurene på denne tegningen utfylle denne ideen. Du kan bruke denne teknikken i andre konsept bil tegninger.

Instruksjoner

Tegne en stor, flat oval for kroppen for UFO-figuren. Knytte en oval på toppen som er flatere nederst for taket/vinduet.

Begynne å legge til de grunnleggende komponentene i en bil til den viktigste figuren. Legge til hjul med to sirkler på bunnen av figuren. Plass disse på venstre og høyre side av figuren. Legge til hjulene på den andre siden av bilen med semicircles rett foran hjulene.

Legg til ribber på baksiden av bilen med to trekantede former. Opprette stolene passer til stilen av kjøretøyet. Tegne stolene i den øverste ovale med buede linjer som starter går diagonalt mot høyre og deretter slå ned diagonalt til venstre. Gjøre disse figurene glatt slik at de flyter med den generelle formen på bilen.

Legge til dashbordet med en buet linje foran hjørne av topp ellipsen. Legge til en steering hjul med en tynn diagonalt rektangel med en sirkel som er knyttet til den.

Slett noen overlappende retningslinjer som du ikke trenger lenger. Blekk hele tegningen. La håndskriften tørr og slette blyantlinjer. Du kan bruke teknikkene du har lært her opprette en rekke konseptbiler.

Tips og advarsler

  • La håndskriften tørke før sletting blyanten eller bildet vil smudge.