Nnywellness.com

Hvordan du kobler en HTC harddisken til en datamaskin


Når du kobler en HTC smartphone til datamaskinen, har du muligheten til å lade den, synkronisere dataene eller bruke telefonens harddisk eller minnekort som en harddisk. Med sistnevnte metoden, kan du dra og slippe eller kopiere og lime filer til og fra datamaskinen. Metoden harddisk kan du bruke telefonen HTC som en midlertidig stasjon til å flytte filer mellom alle datamaskiner med en USB-port.

Instruksjoner

• Koble telefonen HTC til datamaskinen med den medfølgende USB-kabelen. Plugg mindre end i telefonen og den lille enden inn i en ledig USB-port på datamaskinen.

• Trykk "Diskett kjøre" når telefonen spør hvordan du ønsker å koble til datamaskinen. Hvis du allerede har installert den til å lade bare, trekke ned varsler fra toppen av skjermen, og velg alternativet for å endre tilkoblingstypen. Trykk "Gjort" for å angi tilkoblingstypen.

• Åpne "Min datamaskin" og dobbeltklikk ikonet som representerer telefonen HTC åpne innholdet i en mappe. Du vil kunne klikke gjennom sin harddisk i tillegg til mapper på en innsatt SD-kort hvis det finnes.