Nnywellness.com

Hva er forskjellen mellom en EP & SLP-modus?


Hva er forskjellen mellom en EP & SLP-modus?

"EP" og "SLP" er begreper som brukes for moduser og lengder opptak og avspilling i Video Hjem System (VHS) maskiner og kassetter. Videokassett opptakere (videospillere) bruke videobånd kassetter som inneholder magnetbånd som kan brukes til å registrere TV viser for senere visning. EP og SLP se spille tiden på standard VHS-bånd.

VHS hastighet grunnleggende

Det er tre lengder spill (mulig opptak og avspilling tid) med VHS-format, men fire begreper som refererer til dem:

SP - Målestokk lekLP - Lang spillerSLP - Super lange spilleEP - Utvidet spille

Selv om varierende tape lengde er tilgjengelig, er bånd med to timene verd av spilletid (Standard Play) normen. Bruke innstillingen LP på Videospilleren vil doble spilletid, og både EP og SLP innstillinger vil tredoble det. Jo lenger hastigheten, tregere tape vil flytte gjennom maskinen. Selv om innstillingen lenger spille anfall flere beskjed onto samme mengde tape, reduseres kvaliteten på opptaket.

Forvirring Over EP vs SLP

Mange har blitt forvirret over forskjellen mellom de EP og SLP; men er det ingen forskjell. EP og SLP betyr samme. Eksplosjonen av videospillere på markedet på 1970-tallet førte til en rekke VCR merker og modeller vises i løpet av et par år, uten noen avtalt standard terminologi.

Konkurrerende merker

Fordi teknologien for VHS var åpen standard (offentlig tilgjengelig) uten behov for lisenskostnadene, produksjon av mange selskaper var mulig, og de fleste teknologibedrifter prøvde raskt å ta en bit av kaken. Derfor forskjellige merker brukes ulike betingelser for samme hastighet, og noen merker brukt også begge vilkårene på én enkelt maskin. Tape produsenter begynte også å bruke begge vilkår, for å la kundene vite at båndene var kompatibel med alle maskiner.

Formatet Wars

Legge til forvirring var konkurransen mellom JVCS VHS og Sonys Betamax, eller hva har blitt kjent som "Format Wars." Totalt tilbakespoling stater, "denne formatter krig ble legendarisk, en arketypisk konflikt mellom innhold og markedsføring." VHS ville vinne krigen (hovedsakelig på grunn av en opprinnelige innspillingstid som var lenger og raskere spoler tilbake og spoling funksjoner), men rush å konkurrere og antall selskaper involvert i produksjon bare skapt mer forvirring i terminologi.

Utvikling terminologi

DVDer har erstattet VHS som videoformat valg.
Opprinnelig tilbudt videospillere bare en hastighet eller lengde (SP). Konkurranse og innovasjon, de snart forbedret bånd av dobling tid tilgjengelig (LP) og senere tredoble det (i de fleste tilfeller var dette kalt SLP). Forbrukerne syntes å foretrekker korteste SP lengden (høy kvalitet) eller den lengste SLP lengden (evnen å fortegnelse lengre programmer). Mange, men ikke alle produsenter besluttet derfor å forenkle ved utfasing alternativet LP og gi nytt navn det lengste alternativet EP.