Nnywellness.com

Hvordan kjøpe en Bonzai Scooter


Bonzai scooter er en japansk-laget gass-drevet scooter som kjører på tre hjul. Det er ansett som en all - terreng kjøretøy (ATV). Scooter er drevet som som vanlig i Japan og kan nå hastigheter på opptil 90 miles per time. Siden denne scooteren er en sjelden type moped, kan det være vanskelig å finne på ditt lokale scooter marked.

Instruksjoner

• Gå til webområdet Motor Scooter Shopper å finne lokale motor scooter forhandlere (se ressurser). Klikker på staten og du vil se en liste over forhandlere i staten. Ringe nærmeste forhandlere og spør om de har Bonzai scootere tilgjengelig eller hvis de kjenner til andre lokale steder som har på lager.

• Gå til eBay å lete etter Bonzai scootere som ofte koster mindre enn det forhandlere ber om. Gjennom eBay, bør du kunne kontakte eieren med spørsmål du har om scooter.

• Bestemme garantier tilgjengelig for Bonzai scooter du har funnet. Det blir vanskeligere å finne en garanti med en brukt scooter. Kontroller scooter har minst en seks måneders garanti så du kan få reservedeler og reparasjoner hvis det oppstår problemer.

• Søk online forhandler og bruk anbefalt online forhandler koblingene fra webområdet Motor Scooter Shopper (se ressurser). Prøv å finne en avtale på en av nettstedene som tilbyr gratis frakt.

• Vurder å se på lokale og nettbaserte ATV forhandlere fordi Bonzai scooter er også ansett som en ATV. Forhandler ATV nettstedet er en slik ressurs (se ressurser).