Nnywellness.com

1972 Oldsmobile Cutlass øverste spesifikasjoner


1972 Oldsmobile Cutlass øverste spesifikasjoner

Året er 1972 revolusjon er i luften. Verden er i endring og forbrukerne begynner å tenke annerledes om sine innkjøp. Og den bilmarkedet var var gjennomgå endringer av sine egne. I 1972 Oldsmobile Cutlass Supreme, skapt av General Motors som en holdbar sporty bil, demonstrerte bilmarkedet push mot å bygge en sterkere, mer kraftfull sportsbil.

Søkemotor

I 1972 Oldsmobile Cutlass Supreme kom med en V8-motor, med fire sylindre på hver side av veivakselen. V8-motorer er kjent for å være kraftig og er et vanlig valg for biler. Bar (måling av sylinderen) er 4.96 inches og streken (avstand som sylinderen reiser) er 3.38 inches. Dette målet tillater motoren å opprette dreiemoment uten at makt. Komprimeringsforholdet (hvor hardt stempler presse drivstoff og luft) for Oldsmobile Cutlass øverste er 10.25 x 1. Racing motorer har komprimering prosenter 12 x 1. Cutlass Supreme også er konstruert med to ventiler per sylinder, for totalt 16 ventiler, slik at mer gass og luft i sylindere for en økning i kraft.

Ytelse

1972 Oldsmobile Cutlass øverste kan nå topphastigheter av litt over 100 miles per time. Bilen kan akselerere til fra 0 til 60 miles på 6,5 sekunder, og blir 13 til 14 miles per gallon (mpg). Drivstofftanken kan holde 15 gallon, bidrar til å kompensere for den lave mpg rate. Begge funksjonene ytterligere illustrerer at Oldsmobile Cutlass øverste ble bygget for makt og ser drivstofføkonomi.

Målinger

1972 Oldsmobile Cutlass øverste veier 3,501 pounds. Akselavstand på--avstanden fra midten av forhjulene til midten av bakhjulene - måler 203.3. Høyden på bilen er 53 inches og bredde er 76,3 inches. Disse målingene representerer en overgangsfase i bilen design. General Motors forsøkte å nå et kompromiss mellom størrelse, styrke, utseende og holdbarhet.