Nnywellness.com

Hvor å sjekk for lytting enheter


Hvor å sjekk for lytting enheter

Avlytting enheter plantet i ditt hjem eller kontor kan gi dine motstandere eller konkurrenter tilgang til konfidensiell informasjon delt i private samtaler. Siden gjenkjenning og plassering av enheter eller "feil," er vanskelig, selv for eksperter, bør en erfaren profesjonell leies gjøre faktiske søket. Men hvis du føler at ditt personvern, hjemme eller på kontoret, har blitt kompromittert av enheter installert av avlytting, det er hva du kan gjøre, og Advarsel tegn å se etter, før en profesjonell.

Instruksjoner

• Se og hør for indikasjoner på at andre er kjennskap til informasjon antas å være konfidensiell. Hvis konkurrenter eller motstandere har kunnskap om private saker, burde du spørsmål hvordan de mottatt denne informasjonen.

• Vær oppmerksom på uautorisert og ikke forespurt besøk fra teknikere sjekke telefonlinjer, oppvarming og kjøling enheter, datamaskiner eller andre enheter i hjemmet eller kontoret. Snoker vil ofte bruke denne typen taktikk for å få innpass i bygningen for å installere enheter.

• Ta noen gaver som du mottar fra mistenkelige kontakter til en teknisk mottiltak spesialist for undersøkelse. Gaver alt fra elektronikk til penner og bilderammer kan huset enheter. Ha elementer som er sjekket før bringe dem til ethvert rom der private samtaler holdes.

• Undersøke det rom for noe som virker malplassert. Dette inkluderer veggen plater, exit skilt, klokker, lamper eller røyk detektorer som er nye, jarred, skjeve eller forskjellige (bety at de har blitt erstattet.) Undersøke slike elementer for små hull. Møbler og dekor kan også være litt skjev, gir rommet en følelse av å ha vært "burglarized" uten noe som mangler. Inntrengere er ofte ikke erstatte ting akkurat som de var, og du vil ofte kunne oppdage den minste bevegelsen av inventar.

• Undersøke gulv for rusk. Installere enheter ofte innebærer flytting himlingsplater eller lysarmatur eller boring små hull i vegger og tak flisene. Også, sjekk taket fliser sprekker eller andre skader som de er skjøre og ofte skadet når blir flyttet. For å gjøre denne prosessen enklere, regelmessig undersøke og erstatte noen hakk, sprekker eller annen måte skadet tak flisene, så du vil kunne fortelle når noe er annerledes med dem.

• Se etter mistenkelige biler i nærheten. Tjenesten lastebiler eller biler med tilbake områdene, der noen kan sitte og overvåke noen enheter, som vises for lange timer og ofte bør være mistenkt.

• Lytt etter uvanlige lyder fra telefonlinje eller interferens med TV eller radio i rommet. Endres eller statisk, dukker og skrape støy på telefonlinjen kan være en indikasjon på en lytter enhet. Hvis telefonen gjør lyder når det er på kroken, er det en sannsynlighet for det brukes som en lytter enhet. Hvis du finner det er en squealing støy tuning din AM / FM radio, sakte flytte radio rundt i rommet. Hvis radioen avgir en svært høy, høy pitched hvin, er dette ofte tilbakemelding fra en lytter enhet.

• Kontakt en profesjonell å gjennomføre teknisk sikkerhet mottiltak (TSCM) undersøkelse, eller feie, i området. Før den profesjonelle kommer, ikke diskutere muligheten for en lytter enhet i kompromittert eller på telefonen. Hvis avlytter er klar over at du er mistenkelig, kan han ta skritt å lage lytting enheten vanskeligere å finne.