Nnywellness.com

Hvordan lage svart-hvitt bilder på en Canon Rebel XS


Hvordan lage svart-hvitt bilder på en Canon Rebel XS

Ta svart-hvitt-bilder med en Canon Rebel XS er ikke annerledes enn skyting i farger. Den eneste justeringen du trenger å gjøre er å aktivere kameraets "Monokrom"-innstillingen, som ligger i "Bildestiler"-menyen. Bildene registreres deretter svart-hvitt, og lagres som JPEG, så du ikke trenger å fjerne noen farge fra dem med redigering programvaren når du viser dem på datamaskinen. Men dette betyr også at bildene ikke gjenopprettes til farge, fordi kameraet ikke ta da bildet ble tatt. Du må slå av innstillingen "Monokrom" og ta alle bildet hvis du vil beholde en farge JPEG av den.

Instruksjoner

• Aktivere den Canon Rebel XS; strømbryteren ligger på øvre høyre side av kameraet.

• Trykk «bildestil» knappen. Knappen er en av fire kors nøkler som finnes til høyre for LCD-skjermen på baksiden av kameraet. Tastene er plassert i en sirkel som omgir på "Innstilling" knappen, som er merket med bokstavene "Sett." «Bildestil»-knappen er den nederste tasten som har et bilde av en opp-ned trekant på den. «Bildestil» menyen vises i LCD-skjermen.

• Klikk på «bildestil»-knappen for å navigere gjennom menyen til Velg ikonet "Monokrom". Ikonet er et bilde av seks små kvadrater i en sirkel, med bokstaven "M" på høyre side.

• Trykk "Innstilling" (sett) for å låse i utvalget. Symbolet "< svart >" vil nå vises i søkeren på kameraet.

• Skyte bilder med kameraet som normalt.