Nnywellness.com

Hvordan lage din egen Karaoke CD med grafikk


Hvordan lage din egen Karaoke CD med grafikk

Karaoke er en flott aktivitet for barn og voksne. Få alle involvert i musikk og performance aspektet er spennende og en god måte å lære om nye typer musikk - for ikke å nevne de faktiske tekstene til sangene. Gjør din egen karaoke CDer krever programvaren og bly-vocalless lydspor. Karaoke filer som skal brennes til CD er kjent som CD + G (CDG) fil-størrelse, og består av lydsporet pluss tekster grafikken.

Instruksjoner

• Laste ned eller kjøpe karaoke programvare. Populære valg er Microstudio og Karaoke CD + G creator. Begge disse programmene har å rippe og bland andre karaoke CDer og lage opprinnelige grafikk (tekster) sammen med lydspor.

• Opprette en spilleliste med karaoke spor. De fleste karaoke-programmer har muligheten til å rippe CDG filer fra andre karaoke CDer på en datamaskin. Du kan også kjøpe CDG filer fra karaoke nettsteder og legge det til programmer biblioteket. Originale sanger eller alternative tekster for karaoke spor kan brukes, bruker tekster grafikk skaperen.

• Sett inn en tom CDR i datamaskinens CD-brenner. Nesten alle gjeldende CD-brenneren har muligheten til å brenne disse CDR sporene på CDen, som deretter kan leses av en ekstern karaokemaskin.

• Brenne spillelisten sangene på CD-platen med programvaren.