Nnywellness.com

Hva er knappen Eq på en Element-MP3?


Hva er knappen Eq på en Element-MP3?

Element MP3 er en bærbar musikkspiller som grensesnitt med datamaskinen lasting lydfiler. Enheten inneholder en rekke funksjoner, inkludert en innebygd equalizer. Equalizer er tilgjengelig ved å trykke på "EQ-knappen på forsiden av enheten eller tilgang til funksjonen via Element MP3's"Mode"-menyen. Equalizeren endrer bass og tonen i et lydspor.

Funksjoner

Knappen EQ åpner sju equalizer nivåer - natur, Rock, Pop, klassisk, Soft, Jazz og Digital Bass Booster. Trykk knappen EQ mens en sang spilles av tilgangsnivåer. Bruke elementet MP3 filer navigasjonsknapper for å bla gjennom nivåene. Trykk på EQ-knappen igjen for å velge et nivå. Valgte equalizer nivået aktiveres umiddelbart og du vil merke en endring i lyden av lydsporet du spiller.

Tilgjengelighet

Knappen EQ er ikke tilgjengelige på alle Element MP3. Noen modeller har bare funksjonen equalizer bygget inn på modus-menyen. Modus-menyen equalizer inneholder samme equalizer nivå som EQ-knappen. Og som knappen EQ equalizer nivåene endre umiddelbart bass og tone av musikken spilles MP3 enheten spiller.

Modus tilgang

Hvis elementet MP3 modellen ikke inneholder en EQ-knapp, trykker du på "Mode"-knappen på spillerens frontpanel enhetens innebygde menyen. Modusknappen å navigere i menyalternativene og trykk på Mode-knappen igjen for å velge "Equalizer." Equalizer utvalg nivåene vil vises--sju equalizer nivåer - natur, Rock, Pop, klassisk myke, Jazz og Digital Bass Booster. Bruk på Mode knappen for å velge nivået du ønsker, og trykk på Mode-knappen igjen for å godta nivået.

Fjerning

The EQ-knappen og meny-baserte kontroll er ikke utskiftbare. Du kan ikke deaktivere knappen eller kontrollen. Heller ikke kan du legge ekstra equalizer nivåer til Element MP3's on-board programvare, som kalles firmware. Hvis du ikke vil bruke equalizer ikke trykknappen EQ eller navigere til kontrollen på modus-menyen.