Nnywellness.com

Hvordan du hekte to mottakere som en parabolantenne


Å ha to signal mottakere tilkoblet et satellitt TV-system kan man se forskjellige programmer på ulike TVer fra samme tjeneste. Noen satellitt-leverandører vil angi to eller flere mottakere under den opprinnelige installasjonen. Mottakere kan også purcashed hos elektronikkbutikker eller direkte fra et selskap som parabolen nettverk. Bare ekstra utstyret som trengs for dette oppsettet er en multiswitch signal splitter, designet for flere TV-tilkoblinger. En multiswitch er også tilgjengelig for kjøp på elektronikkbutikker.

Instruksjoner

• Sjekk utvendig parabolen for å kontrollere at den er utstyrt med doble LNBs (lav støy blokk ned-konverteringsprogrammer). Denne informasjonen vises på baksiden av fatet, nær boksen tilkobling. En dobbel LNB er nødvendig for retten å sende ulike signaler for å vise forskjellige programmer på TV settene plassert innendørs.

• Koble en multiswitch signal splitter til koaksialkabelen fra parabolen med Input-kontakten på multiswitch. Kabelen festes med et gjenget kobling ved å slå klokken på trådene i multiswitch.

• Koble koaksiale kabelene til de to utgangene på multiswitch.

• Koble den andre enden av hver kabel koaksial inngang på baksiden av en mottaker.

• Koble mottakeren til en TV ved hjelp av koaksial kabler eller RCA-type lyd-video-kabler, som bruker en gul plugg for videosignalet, og hvite og røde plugger for venstre og høyre lydinngang kanaler.

Tips og advarsler

  • Shoppe rundt etter en multiswitch signal splitter. Kjøpe komponenten i spesialpapir elektronikk butikken kan være billigere enn å kjøpe en multiswitch hos en stor forhandler, der rabatter på widescreen-TV kan bestå av overprisede enheter.
  • Koble mottakere fra strømforsyningen når du gjør tilkoblinger.