Nnywellness.com

Bil jegeren Rust forebygging


Bil jegeren Rust forebygging

Rust er det bil jegeren verste fiende. Til tross for det faktum at jern og stål er kan tilsynelatende mye og er holdbare materialer, rustne langsomt ødelegge dem og få en slutt på livet av bilen før sin tid. Forhindrer rust kan være en ganske enkel prosess som gjøres regelmessig, eller det kan være en mer vanskelig og tidkrevende prosess som du kan ta vare på alle samtidig.

Salt veier

Husk på at en masse chassis rust kan spores tilbake til reiser på vinterveier eller tilbringe mye tid i nærheten av havet. Siden mengden av salt i luften er høy nær havet og folk bruke salt på veiene for å smelte isen om vinteren, avslutte disse stedene med mest fremtredende ruster problemene. Rust er oksidasjon forårsaket av oksygen og vann og salt fungerer som en rusten katalysator i vannet, ifølge AutoMedia.com.

Holde salt av bilens chassis for å hindre rust. Siden bare ikke kjører under salte forholdene ikke er sannsynligvis et alternativ for deg, må du bruke andre forebyggende tiltak for å unngå utvikling av din egen personlige rust bøtte.

Enkel skylling

Bestemmes ikke å la salt rust bilen. Det er virkelig alt det tar bortsett fra rennende vann og en hageslange.

Få salt av bilen så snart som mulig. Hvis du har vært ute kjøring på isete veier behandlet med salt, må du ta bilen gjennom en bilvask som en understell vask syklusen eller annet bruke en dysefeste spray under bilen med slangen hjemme.

Når skyll hjemme, av pop panseret og skyll deler av kabinettet som ikke kan være tilstrekkelig skylles av ved sprøyting under.

Hvis du bor i dette miljøet (egentlig kjent som The Rust Belt), eller du bor i en kyst-området, er det en god politikk å vaske bilen helt, inkludert en understell skyll, minst en gang per uke for å hindre rust.

Belegg

En mer komplisert oppgave enn enkel skylling er å bruke et beskyttende belegg på kabinettet. Det er en rekke produkter tilgjengelig for sprøyting det bil jegeren å hindre rust.

Ideen bak disse produktene er å frakken kabinettet med et materiale som vil holde elementer som forårsaker rust fra å kontakt med faktiske metall av kabinettet. Med andre ord, salt, vann eller oksygen vil kunne trenge denne barrieren.Finne en auto butikk som spesialiserer seg på å bruke et kabinett belegg eller annet du kan forsøke å gjøre det selv. Husk at materialet som brukes til coat kabinettet er en tykk men fleksible, tøff og seig substans som vil kreve mye forholdsregel, inkludert taping av eller ellers dekker deler av bilen og selv.

Rengjør spray kanoner brukes gjelder belegg umiddelbart bruk å unngå skade på enheten, ifølge ExtremeHowTo.com.

Hvis du vil prøve det selv, må du huske å tynne ned belegget i henhold til produsentens forslag. Etter at du har alt dekket og klar til å gå, bruke stoffet med pistolen fra ca 10 inches bort med en konstant bevegelse. Du trenger ikke å gjøre en perfekt jobb, som resultatene ikke skal være synlig, men sørg for å bruke belegget fra alle vinkler slik at elementene vil kunne trenge det..