Nnywellness.com

Hvordan erstatte dynamoen en Toyota Highlander


Toyota Highlander har en alternator som sender elektrisk strøm til ulike enheter i bilen mens motoren er i gang. De fleste dynamoer gjorde i dag med en spenningsregulator som sikrer spenningsnivå forblir konstant. Du må kanskje erstatte dynamoen Hvis batteriet holder nedover eller frontlyktene blir dimmer mens du kjører.

Instruksjoner

• Bestemme hvilke Dynamo din Toyota Highlander må. Du vil være sikker på nye dynamoen er kompatibel med din Highlander motor. Modeller laget før 2008 har en 2.4 L, 3.0 L eller 3.3L motor. Gjeldende versjon har en 3.5 L 2GR-FE motor.

• Koble negative batterikabelen med en socket skiftenøkkel. Fjern den elektriske kontakten og mutteren på dynamoen terminalen med en socket skiftenøkkel. Dette vil tillate deg å fjerne batteriet terminal ledningen på dynamoen.

• Løsne pivot bolt og plate vaskemaskinen, og Juster låseregulatoren fra dynamoen med en socket skiftenøkkel. Stasjonen beltet og ta dynamoen av kjøretøyet.

• Installere nye Dynamo forsamlingen. Sett stasjonen beltet og justere spenningen til 170 180 lbs. for et nytt belte og 95 til 135 lbs. for en brukt beltet. Bruk en momentnøkkel for å stramme justere lås bolten 13 fot pounds. Installere plate vaskemaskinen og dreiemoment pivot bolten 41 foten pounds for en 3.0 L motor og 43 fot pounds for en 3,3 L motor.

• Koble elektrisk harness og batteriet terminal wire til dynamoen og sy mutteren til dynamoen terminalen med en socket skiftenøkkel. Koble til negative batterikabelen med en socket skiftenøkkel.