Nnywellness.com

Hvordan installere en bil Alarm i en Chevy Impala


Den Chevy Impala har vært av Chevy besetningen i generasjoner, men grunnleggende alarm installasjonen forblir den samme. Tidlige Chevy Impala modeller er sannsynligvis har tidligere installert ettermarkedet elektronikk slik det kreves ekstra forsiktighet når du installerer en ny alarm. Installere en bil alarm behøver anseelig kunnskap av bilen elektriske systemer og en koblingsskjemaet.

Instruksjoner

• Les alarm installasjonsmanualen nøye og holde hvor støtte hendig hvis du har spørsmål som hver alarm produsenten bruker forskjellige og montering teknikker. Åpne Shack og koble positiv batterikabelen. Koble alarm makt ledningen til positiv batterikabelen og kjøre den til førersiden av brannmuren.

• Finn et åpent område i motor-bukten og montere sirenen, overfor motoren til å begrense vann eksponering under kjøring. Kjøre sirene ledningene til førersiden av brannmuren og mate alle ledningene gjennom brannmuren og til dash området Impala. Bore et hull i brannmuren hvis nødvendig, rett foran rattet.

• Fjerne lavere instrumentpanelet eventuelt og montere sjokk sensoren henhold til produsentens anvisninger. Finn makt lås stafetten hvis bilen er så utstyrt og koble Alarmens strømmodulen lås.

• Finn starter ledningen i tenningen selen og fest start Deaktiver stafetten. Bore et lite hull i dashbordet for LED-lys og lås den på plass.

• Koble alle ledningene til kontrollmodulen alarm ved å koble dem til modulen og sikre den så langt i dashbordet som mulig med zip bånd.

• Koble positiv batteriet og teste alarmen på Impala. Justere følsomheten som ønsket og sikkert noen løse ledninger med zip bånd.

Tips og advarsler

  • Nøyaktig wire steder varierer i ulike generasjoner av Impala, sjekk koblingsskjemaet nøye for å sikre riktig tilkoblinger.