Nnywellness.com

Slik bruker Canon Speedlite senderen ST-E2


Slik bruker Canon Speedlite senderen ST-E2

Canon Speedlite ST-E2 senderen er brukes til å utløse opptil to slave, eller ekstern Speedlite blinker som ikke er kablet i acamera. ST-E2 kobler til et kamera trådløs via blitssko på et kamera. Denne senderen funksjoner bruker infrarøde bølger og dermed fungerer bare med direkte siktlinje utendørs. Alle Canon SLR-kameraer godtar ST-E2, og en rekke ikke-SLR modeller har kompatible hotshoes.

Instruksjoner

• Legg til et batteri din ST-E2. Det tar en 2CR5-type batteri, som kan være vanskelig å finne i butikkene og er ikke inkludert med enheten. Det kan bestilles gjennom store akkumulator fabrikanter som Duracell og Energizer, noen kontorrekvisita eller store e-handel nettsteder som Amazon og Overstock.

• Koble enheten til din Canon kameraets blitssko. Skyv senderen opp på din blitssko, med rød ansiktet av senderen vendt fra deg som du holder kameraet. Bruke sirkulære hjulet låse senderen på plass, slik at det ikke faller. Hvis senderen ikke opprinnelig skled på plass, må du kanskje løsne sirkulær låsehjulet.

• Slå på senderen med strømbryteren på nedre høyre side av kontroll ansiktet. Skyv glidebryteren fra "O" (av) til "jeg" (på) innstilling. Innstillingen "Hold" låser innstillinger gjort i "jeg" innstilling.

• Slå på underordnede Speedlite unit(s). Bytt ditt slave(s) til "slave"-modus, og ringe inn ønsket flash innstillinger. Avhengig av effekten du vil opprette, kan du for eksempel bruke full effekt for en Speedlite og 1/4 effekt for en annen Speedlite. Metoden som brukes for å angi utgangseffekt varierer blant Speedlite modeller.

• Sett kameraet i ønsket eksponeringsmodus. Bruk "Program" modus for automatisk eksponering, "Aperture priority" for fylle blits eller "Manuell" for total kontroll over eksponeringen.

• Trykk "pilot" på senderen, eller ta et bilde for å kontrollere at utløseren fungerer. Alle slave blinker bør brann Hvis oppsettet fungerer.

Tips og advarsler

  • Innendørs, er siktelinjen ikke alltid nødvendig for ditt blits til å motta Utløserens signal. Infrarøde signaler kan sprette av veggene.
  • Holde et ekstra senderen batteri, som de er vanskelig å få.