Nnywellness.com

Hvordan erstatte radiatoren i en 1998 Jeep


Hvordan erstatte radiatoren i en 1998 Jeep

Radiatoren i 1998 Jeep fungerer som en varmeveksler, sirkulerende kjølig luft rundt tynne rør som bærer varm kjølevæsken fra motoren. Bygging og plassering av radiatoren gjør det utsatt for skade fra veien rusk og andre objekter. Erstatte radiator med en ny enhet, tillater motoren å løpe kulere. Hvis radiatoren lekker, vil den fortsette å bli verre hvis du ikke erstatter den. En ny radiator er tilgjengelig fra de fleste auto deler forhandlere.

Instruksjoner

• Åpne panseret på Jeep og Finn radiator cap på radiatoren. Fjerne hetten og sett det til side. Plasser en stor, feilfri avløp panne under passasjerens side av radiatoren, direkte under avløp petcock på undersiden av radiatoren.

• Åpne radiatoren avløp petcock og tillate kjølevæsken renne i pannen. Flytte til motorrommet og med en flat skrutrekker, løsne slangen klemmen på øvre radiator slangen der den festes til radiator. Skyv slangen til side så det er ute av veien.

• Flytte til bunnen av radiatoren og fjern med en skiftenøkkel to kjøling linjene for overføring som tråden i bunnen tanken på radiatoren. Hvis Jeep har en manuell girkasse, kan ikke disse linjene der.

• Fjerne lavere radiator slangen etter løsne slangen klemmen på radiator slutten av slangen med en flat skrutrekker. Skyv slangen til side. Finn ledninger sele koblingen som kobles til den elektriske viften på radiatoren. Trykke ned den låsing fanen på kontakten og skille de to halvdelene.

• Finn og fjerne to festebolter på radiatoren socket og ratchet. Det er en på hver side av radiatoren øverst. Sett skruene til side til bruk når du installerer nye radiatoren.

• Forstå radiatoren med én hånd på hver side og trekk den rett opp og ut av motorrommet. Finn de fire montering boltene som holder den Elektrisk vifte og likkledet på radiatoren. Fjern skruene med kontakten og ratchet og fjerne fan og likkledet fra radiatoren.

• Installere viften og likkledet på nye radiatoren. Deretter plasserer nye radiatoren i motorrommet, skyve det i fra toppen mens samkjøre dowel pinnene på undersiden av radiatoren med plass i rammen krysse medlem under radiatoren.

• Installere montering bolter fra den opprinnelige radiatoren i nye radiatoren og stram socket og ratchet. Koble lavere radiator slangen til radiator og Skru slangen klemmen med en flat skrutrekker. Hvis Jeep har automatgir, koble kjøling linjene fra overføring i gjenget hull i lavere tanken på radiatoren og skru dem med en skiftenøkkel.

• Installere øvre radiator slangen på radiatoren og Skru slangen klemmen med en flat skrutrekker. Fyll radiatoren med kjølevæske og starte motoren, tillater den å kjøre før den når normal driftstemperatur. Fortsatt kjølevæske som nivå dråper, deretter erstatte radiator cap. Lukke panseret på Jeep.

Tips og advarsler

  • Ikke prøv denne reparasjonen når motoren er varm. Varme er under press og kan forårsake alvorlige brannskader.