Nnywellness.com

Hvordan beregne en injektor Flow Rate


Hvordan beregne en injektor Flow Rate

Forbrenningsmotorer er presis utformet for krevende spesifikasjoner for å maksimere makt og drivstofføkonomi. Å oppnå dette, en bestemt drivstoff injektoren må brukes som introduserer drivstoff til stempler for forbrenning med en presis hastighet som bestemmes av karakteristikkene av motoren. Så lenge disse egenskapene er kjent med sikkerhet, finner nødvendig injektor infusjonshastigheten med enkel aritmetikk.

Instruksjoner

• Multiplisere motorens hestekrefter med brems bestemt drivstofforbruket (BSFC). Sistnevnte er en konstant som måler mellom 0,4 og 0,7 for bensin-drevne systemer. For naturlig pustende motorer, anslå BSFC skal 0,4 til 0,5. Bruke 0,5 til 0,6 nitrøse motorer. Bruk 0,6 til 0,7 i ligningen for tvungen induksjon og motorer. Bruk en verdi mellom 1,2 og 1.4 for metanol-drevet systemer.

• Dele resultatet av antall sprøytebrukere i motoren.

• Del denne nye nummeret av injektorens driftssyklus. Dette er vanligvis omtrent.80, men aldri mer. Resultatet er injektorens infusjonshastigheten i lbs. per time per injektor. Multiplisere resultatet med 10.5 å konvertere dette til kubikkcentimeter per minutt (kopi/min).