Nnywellness.com

Hvordan sjekke servostyring væske på en Jeep Grand Cherokee


Hvordan sjekke servostyring væske på en Jeep Grand Cherokee

Kontrollerer servostyring væske i din Jeep Grand Cherokee bør gjøres du mistenker at en lekkasje eller hvis systemet gjør noen unormale lyder. Pumpen og reservoaret sitte på foran førerens side av motoren og består av pumpe, kjøre wiretrekk og reservoaret. Reservoaret har en skrue-on cap som er tydelig merket for å angi at det er servostyring væske. Hvis du trenger å legge væske til systemet, må du bare bruke en Jeep-anbefalt væske i systemet.

Instruksjoner

• Åpne panseret på din Jeep Grand Cherokee. Finne servostyringspumpe og reservoaret på foran førerens side av motoren.

• Tørk av cap og området rundt med en ren klut eller papirhåndkle. Dette vil holde smuss ute av systemet, når du åpner lokket, i tillegg til å holde noen av skitt og fett av hendene.

• Fjern dekselet fra servostyring reservoaret ved å dreie det mot klokken. Løft rett opp på dekselet for å løfte dekselet og dukkert stikker ut av reservoaret.

• Merk væskenivå på dukkert pinne. Det er adskillige merkene indikerer "Legg til" som et merke for "Full." Hvis nivået er på eller under "Legg til" merket, må du legge en liten mengde væske i systemet.

• Sett hetten på reservoaret og dreie med urviseren stramme. Lukke er panseret på Jeep, kontroller at den låst sikkert.

Tips og advarsler

  • Bruk bare godkjent av Jeep servostyring væske i systemet. Aldri bruk automatgir væske eller noen andre væske enn hva som anbefales i Jeep brukerhåndboken.