Nnywellness.com

Min 2006 Ford Taurus starter ikke


Vanligvis er når 2006 Ford Taurus starter ikke, det på grunn av en komponent i det elektriske systemet. Problemet kan være med batteri, tenning, starter eller starter solenoid. Gitt så mange forskjellige komponenter, er den beste tingen å gjøre å utelukke dem ved elimineringsprosess. Start med de enkleste delene erstatte og jobb deg nedover listen til vanskeligere komponentene å erstatte.

Instruksjoner

• Rengjør korrosjon av batteristøpslene bruker en blanding av natron og vann. Bland tre deler vann og en del natron i kopp. Korrosjon på batteristøpslene kan forårsake en dårlig forbindelse mellom batteriet og elektrisk system. Kontroller at koblingene er stramt. Forsøk å starte Ford. Hvis den ikke starter, flytte til neste trinn.

• Koble et sett med batteri startkabler til batteriet på Taurus og koble den andre enden til arbeider bilens batteri. Forsøk å starte Ford. Hvis det begynner, er problemet batteriet. Hvis den ikke starter, flytte til neste trinn.

• Slå på innsiden lys på Taurus og forsøk på å starte bilen. Hvis Lysene dim, sender tenningen strøm til starteren. Dette viser at tenningen ikke er problemet. Hvis lysene ikke ton ned, erstatte tenningen.

• Finn de to store stolpe terminalene på baksiden av starter releet. Ta en skrutrekker og lage en bro mellom de to koblingene. Dette kobler batteriet til forrett uten å slå på starter releet. Hvis du hører starteren aktivere, er starteren ikke problemet. Hvis startmotoren ikke slås på, erstatte startmotoren. For å unngå skade, slitasje sikkerhet beskyttelsesbriller, som du vil generere gnister når du gjør dette trinnet. Også må ikke berøre metall på skrutrekkeren. Dette er en elektrisk forbindelse og du kan bli sjokkert. I tillegg setter bilen i nøytral og sett på parkeringsbremsen for ekstra sikkerhet.

• Plasser positiv lede et voltmeter på høyre terminal innlegget og plassere negative lede voltmeter mot starter casing. Har en andre person forsøk å starte Ford. Hvis voltmeter leser 12 volt, er releet fin. Hvis ikke, erstatte releet.