Nnywellness.com

Mitsubishi TV feilsøking


På det mest grunnleggende nivået, kan du feilsøke Mitsubishi TV på samme måte du feilsøker eventuelle andre TV. Kontroller kabeltilkoblingen, Juster antennen for å kompensere for interferens, se etter generelle problemer som om "Demp"-knappen er aktivert og kontroller at fjernkontrollen har uhindret sikt settet. På andre måter, men har Mitsubishi TV unike aspekter som må håndteres. Lære hvordan du gjør det kan spare deg kostnaden og bryet med å ringe et bilverksted butikken.

Tilbakestillingsknapper

Mitsubishi TV utstyrt med tilbakestille funksjoner som lar deg skifte TV tilbake til fabrikkinnstillingene (og dermed løse mange forskjellige feilsøking problemer). Samlet reset-funksjonen kan aktiveres ved å trykke "Guide" og "Format" knappene på TV selv. (Noen Mitsubishi modeller har dem foran TV og noen har dem på sidepanelene.) Vekselsvis, trykk på "Menu"-knappen på fjernkontrollen se etter på "Reset" bildet, og trykke "Enter" eller "Play"-tasten. Som tilbakestiller A / V på bare en enkelt input utløp (kabelboksen, DVD-spiller, Videospiller og så videre) i stedet for på hele sett. Hvis du er ikke helt sikker på hva problemet er, er Tilbakestill funksjonene en utmerket første steg.

Videoinnstillinger

Noen ganger, kan de bestemte innstillingene på Mitsubishi TV skape problemer for videobildet. En av de vanligste er funksjonen størrelsesforholdet, som skifter forholdet mellom bildet for å passe både widescreen- og fullskjermvisning formatering. Bruke nøkkelen "Format" (finnes på både eksterne og settet selv) til å bla gjennom alternativer til bildet ser riktig. Et annet vanlig problem innebærer en stor svart eller grå firkant vises på skjermen. Dette er teksting boksen, som du kan slå av ved å trykke på "Meny"-knappen på fjernkontrollen, deretter bruke opp og ned pilene for å nå alternativet "Bildetekster meny", deretter presser "Enter"-knappen. Derfra kan du deaktivere bildetekster og boksen vil forsvinne. Mer spesifikt justeringer til bildet (lysstyrke, nyanse og så videre) kan gjøres ved å trykke på "Meny"-knappen og velge A / V-menyen.

Lydinnstillinger

Hvis du har problemer med lyden på TV-Mitsubishi (og det er ikke noe åpenbart som "Mute" knappen på), starte av avmerker "Lytte til" innstillinger, som kan nås ved å trykke på "Meny"-knappen på fjernkontrollen, og deretter velge det "A / V-menyen" alternativet og deretter "lyd" alternativet. Kontroller at den satt til "Stereo" eller "Mono", ikke "SAP." Kontroller også at du har TV input satt til riktig komponenten (høyttalerne eller lignende). Hvis det ikke er du kanskje ikke mottar lyd. Å korrigere det, trykk på "Meny", så gå til "innganger" alternativet. Sjekk ulike innganger og kontrollere at TV mottar signaler fra høyre kilden.