Nnywellness.com

Slik bruker iPhone til kontroll TVEN


Slik bruker iPhone til kontroll TVEN

Hvis du eier en iPhone vet du det er en ganske allsidig enhet. Det gjør samtaler, sender tekster, spiller musikk, surfer på nettet og skyter bilder og videoer - bare for å nevne noen av sine funksjoner. Hvis du har Siri det kan også snakke tilbake til deg. Det kan også fungere som en fjernkontroll for en rekke enheter når du legger til noen programmer fra App Store.

Apple TV

Apples Remote er et gratis program som lar deg styre iTunes-biblioteket på datamaskinen og Apple TV med et enkelt trykk med fingeren. Fjernkontrollen bruker samme grensesnitt du allerede bruker bla gjennom musikk og videoer på nåværende Apple-enhetene dine. Dette gjør det enkelt å bla og navigere filmer eller TV-programmer fra iTunes-biblioteket. Alt du har å gjøre cruise nye filmer eller TV-programmer, YouTube-videoer eller selv Netflix valg (Netflix abonnement) er bruk bevegelser fungerer (se link i ressurser).

Xbox en Smartglass

Xbox en Smartglass er også en gratis app tilgjengelig for nedlasting fra Apple App Store. Når den brukes sammen med din Xbox-en, vil du kunne kontrollere din set top-boks og surfe på nettet på TVEN. IPhone fungerer som en fjernkontroll og interaktiv visning kameraten. Smartglass gjør din iPhone (eller andre andre enheter, som tabletter) å gi programmering guider, kommentarer og andre alternativer for utvidet visning, så du kan samhandle med programmet innholdet i sanntid (se link i ressurser).

Kabel leverandør Apps

IPhone fungerer også de fleste kabel-bokser med de aktuelle programmene fra App Store. Xfinity TV ekstern er et gratis program som lar deg se Xfinity On Demand og utvidet TV-oppføringer. Du kan også bruke telefonen til å programmere din DVR når du er ut av huset.

Time Warner kabel-abonnenter kan også bruke iPhone til kontroll TV og DVD-funksjoner med den gratis TWC TV app. TWC TV tillater On Demand visning, samt DVD programmering og visning.

Verizon's FiOS Mobile er et gratis program som tilbyr live streaming av TV-kanaler av huset. Programmet tillater fjernstyring av FiOS TV, styring av din DVR og visning av TV-oppføringer (koblinger til alle ressurser).

Satellitten leverandøren App

Hvis du har DirecTV, er fjernkontroll med iPhone bare en nedlasting bort. De gratis DirecTV app kan du streame live TV overalt i hjemmet eller se filmer eller programmer på forespørsel, enten du er hjemme eller ikke. DVD programmering eller vise er også tilgjengelig, som stemme kommando funksjon som endrer kanaler eller poster og spiller programmering. Du kan også bruke iPhone som en bærbar TV å se viser i andre rom i huset (link i ressurser).

Tredje-parts programmer

Det er også mange tredjeparts programmer som kan slå iPhone til en fjernkontroll, mange av disse er tilgjengelige fra TV-produsenter, som Samsung, Sony og LG, direkte eller gjennom App Store. IPhone er i stand til å gi en utrolig mengde tilkobling TVEN eller andre multimedieenheter. Besøk Apple-webstedet for tips om hvordan du kan utvide din iPhone erfaring (lenker i ressurser).