Nnywellness.com

Feilsøke en hjemmekino DVD spiller som ikke lastes plater


Feilsøke en hjemmekino DVD spiller som ikke lastes plater

Så har du noen problemer med DVD-spiller. Det er flere grunner til hvorfor en DVD ikke laste; noen har å gjøre med platen selv, og andre har å gjøre med spilleren. DVDer kjøres ved å skyte en laser nederst på en plate, og alt som kommer i mellom denne prosessen vil forstyrre din plateavspillingen, og mange ganger, forårsake at den slutter lasting. Den gode nyheten er at det er mange enkle reparasjoner.

Instruksjoner

• Koble din DVD-spiller og holde det drevet ned i 60 sekunder. Tillater spilleren å tilbakestille vil ofte gjøre tingene riktig igjen uten ekstra arbeid.

• Tørk av platen. Ta en statisk-fri klut og plassere den på midten av baksiden av platen. Dra tørke rett ut, forbi ytterkanten. Riste fille fri for støv og gjenta til hele platen er slettet.

• Åpne DVD-skuffen og sett inn munnstykket av spray kan i spilleren selv. Gi innsiden en god lang spray, fem til sju sekunder. Så spray rundt ytterkanten av spilleren. Til slutt tørke ned alle overflater du kan nå, innsiden og ut, med statisk forstyrrelse kluter.

• Sett inn en DVD renere i spilleren og kjøre det gjennom hele syklus. Gjenta om nødvendig; spillere burde være renset en gang hver 10 eller så timer med bruk.