Nnywellness.com

Hvordan fungerer en drivstoff injektoren?


Hvordan fungerer en drivstoff injektoren?

Hva er en drivstoff injektoren?

Biler før 1980 har ikke drivstoff sprøytebrukere. De hadde forgassere. Disse enhetene blandet luft med drivstoff, levere i forbrenning kammer av bilens motor. Men var de upålitelig, som plutselige endringer i lufttrykket ville føre dem til å mislykkes og krever manuell justering. Drivstoff sprøytebrukere har siden erstattet forgassere. Dette er elektrisk fjernstyrte ventiler som regulerer timing og mengden drivstoff passerer i bilens forbrenning kamre.

Hvordan fungerer en drivstoff injektoren?

En drivstoff injektoren fungerer sammen med høyt trykk pumpe, bringe drivstoff fra bensintanken skjedde i en kontinuerlig krets over inntak av sprøytebrukerne. Fra inntaket, drivstoff går gjennom et filter slik ventilen under ikke blir tilstoppet med sediment fra gasstanken. Presset av drivstoff i injektoren holder ned ventilen, hindrer at gassen squirting i forbrenning chamber. Deaktivert på toppen av ventilen er en liten magnet over våren. Utenfor drivstoff er fylt injektor en elektrisk coil som omgir injektoren, reist om en halv tommen over nivået på magneten. Som elektrisk timingen systemet av motoren bestemmer at det er riktig tidspunkt å sette drivstoff til forbrenning kammer under drivstoff injektoren, sender en elektrisk impuls til spoler. Magneten topping ventilen er tiltrukket av elektrisk ladning i spoler og hever ventilen, koble injektoren og forårsaker drivstoff å sprute i kammeret. Med dette gjort, elektrisk ladning avbrytes og våren skyver ventilen tilbake på plass, avslutte injektoren før neste elektrisk signal er sendt.

Hva kan gå galt med drivstoff injektorer?

Svært lite, i sannhet. Mange klager over tett drivstoff injektorer etter måneder eller år for hyppig bruk, og foreslår at du bruker drivstoff renere å rense sprøytebrukerne. Mens renere fungerer, rent ikke det injektoren, som det ikke er vanligvis noe galt med den. Dieselfilter øverst på injektoren kan bli tett over tid, og det er disse innskudd som renere oppløses. Med bare en vår og en ventil å bekymre, kan drivstoff injektorer gå i flere tiår uten å måtte erstattes; noen ganger de tilbake våren pausene etter brukes for år på slutten.