Nnywellness.com

Hvor å Test iPhone Apps på Mac


Hvor å Test iPhone Apps på Mac

Tusenvis av programmer er tilgjengelig for iPhone, hvorav noen er laget utelukkende for iPhone og kan ikke testes på en Mac desktop eller bærbar PC. Gjennom Mac App Store, kan du søke etter apps som kan lastes ned til en Mac, hvorav noen er også iPhone-programmer. Du kan prøve ut en iPhone app på en Mac datamaskin og se om du liker programmet tidligere dataoverfører den til iPhone.

Instruksjoner

• Last ned Mac App Store til Macbook eller iMac. Klikk Apple-ikonet øverst i venstre hjørne og velg "Software Update".

• Klikk "Installer" når du blir spurt. Hvile din computer når bedt om å fullføre installasjonen. Når datamaskinen starter på nytt, vises Mac App Store-symbolet i Dock nederst på startsiden. Ikonet er en blå sirkel med en hvit "A" i midten.

• Klikk på Mac App Store-ikonet for å åpne den. I søkefeltet i øvre høyre hjørne, skriver du inn navnet på iPhone app som du vil teste på datamaskinen. Trykk "tilbake" på tastaturet for å søke etter programmet.

• Klikk på app hvis den kommer opp i søkeresultatene. Hvis programmet ikke vises, er programmet laget bare for iPhone og ikke for en Mac datamaskin. Klikk knappen grå som har prisen på app å laste ned programmet til Mac.

• Tilgang til app etter det har lastet ned ved å klikke på "Kjøp"-kategorien. Du kan nå bruke app og teste den.