Nnywellness.com

Bruker iPhone som en multi-touch Input enhet for en datamaskin


Bruker iPhone som en multi-touch Input enhet for en datamaskin

En rekke programmer lar deg få tilgang til datamaskinen direkte fra din iPhone. De fleste bruker Berøringsskjermgrensesnittet som en styrepute, akkurat som du ser på en bærbar PC, men noen tar dette begrepet et lite stykke som "air mouse" brukes av Mobile musen. For å bruke disse programmene, må du installere programvare på telefonen og på datamaskinen din, og i noen tilfeller må du opprette en konto på leverandørens nettsted.

Mobile musen

Mobile musen gjør din iPhone til en berøring og tastatur for din datamaskin. Du kan rulle gjennom dokumenter ved hjelp av en berøringsskjerm tilsvarende hjulet du finner på en mus, og du kan også bruke iPhone som en "luften musen" som du flytter markøren ved å fysisk flytte telefonen gjennom luften. Programmet støtter også interaksjon med ulike programmer, slik at du kan kontrollere alt fra presentasjoner til musikk direkte fra telefonen. Mobile musen er kompatibel med Mac, PC og Linux.

Tilbyr HippoRemote

Tilbyr HippoRemote ligner Mobile musen, ved at det gir et virtuelt tastatur, mus, fjernkontroll og Håndkonsoll for datamaskinen. Det ledig versjonen har grunnleggende funksjoner, men betalt versjon lar deg tilpasse fjernkontrollen og kommer med ferdige grensesnitt for populære programmer som Firefox, Gmail og Netflix. Tilbyr HippoRemote er også kompatibel med Mac, PC og Linux systemer.

GoToMyPC

GoToMyPC tar konseptet et skritt videre ved å aktivere du å fjernt adgang din computer direkte fra telefonen. Du må først opprette en konto på webområdet GoToMyPC og installere mobile app på din iPhone. Når aktivert, viser programmet datamaskinens skrivebord på telefonen din, slik at du kan få tilgang til alt på datamaskinen gjennom grensesnittet på telefonen.

Splashtop

Splashtop er en annen RAS-app for iPhone. Som GoToMyPC gir det deg fullt tilgang datamaskinen selv med programmer som ikke vanligvis kjører på iPhone. Du kan streame musikk og filmer til telefonen og tilgang filer, og du kan også bruke programmet "tavle" for å trekke på skrivebordet skjermen, nyttig hvis du holder en presentasjon og vil utheve noe. Splashtop bruker 256-bit AES krypteringen (som nettbank) å sikre dataene.