Nnywellness.com

DVR Digital boks ikke kanal enkelt


DVR Digital boks ikke kanal enkelt

En digital videoopptaker (DVR) brukes til å registrere video programmering fra kabel- eller satellittleverandøren din. Faktisk er DVR vanligvis innebygd i mottakerboksen. Hvis imidlertid mottakeren ikke endrer stasjoner nøyaktig, må du feilsøke situasjonen. Dette er vanligvis et mindre problem du kan korrigere i et øyeblikk eller to, som problemet ligger signalet blir gitt av fjernkontrollen.

Instruksjoner

• Endre ut på DVR-årene fjernkontroll. Hvis batteriene begynner å mislykkes, DVR er ikke til å endre stasjonen ved forespørsel.

• Flytte DVR i utsikt. Hvis det er skjult av enheter eller bare presset inn på baksiden av underholdningssenter, DVR er ikke til å motta signalet fra fjernkontrollen.

• Rengjør tipset DVR fjernkontrollen med en fuktig klut, og deretter gjøre det samme med signalmottakeren på DVR. Hvis enten er skitten, skal signalet ikke nå DVR.

• Kontakt leverandøren kabel/satellitt. Du kan ha en defekt DVR. Hvis dette er tilfelle, er du vanligvis gitt en erstatning DVR gratis (som du allerede betaler for tjenesten).