Nnywellness.com

Telefon tekstil spill


Telefon tekstil spill

Som tekstmeldinger har blitt en del av kommunikasjonen for de fleste som eier en mobiltelefon, kan flørting og attraksjon formidles gjennom tekstmeldingen også. Akkurat som jenter og gutter spilte spill med hverandre når ringer på telefonen eller flørting i person, spilles spill via tekstmelding, fører til en rekke strategier når det gjelder å håndtere noen du er tiltrukket via tekst.

Kort og greit

Formidle hva du vil formidle i en tekst i et direkte, men søt eller attraktiv måte som sier nøyaktig hva du vil si. Det er en grunn tekstmeldinger er mindre enn 160 tegn på de fleste telefoner, slik at du kan si hva du vil i et par ord. Hvis du ikke gjør det, så du sier for mye og trenger å endre hva du sier. Hvis du får lang tekst fra dem, så de spiller ikke dette fasett av tekstil spillet og må lære å begrense hva de sier til noen viktige ord.

Ikke svarer umiddelbart

Når tekster er mottatt fra venner eller folk som du ikke nødvendigvis flørting med, svare du ofte umiddelbart, som med noen annen form for kommunikasjon. Men abonnere noen mennesker å ikke være så umiddelbar med sine svar til dem de som et omvendt psykologi spill som gjør at personen mer interessert i dem, tilsynelatende. The texting experts at pick-up-artist.com advise to play hard to get via text messages and be a challenge. Aldri teksten mer så den andre personen med mindre det er virkelig nødvendig eller du prøver å gjøre planer å møte. Hvis de andre personen tekstene flere ganger så du på rad, betyr det de er virkelig interessert.

Glade ansikter og akronymer

Glade ansikter og akronymer kan formidle ting i en kort tid, i tillegg til å fortelle noen om kroppsspråk og uttrykk som kan aldri bli sett over en tekstmelding. Dette viser følelser under tekst flørt spillet og at det er flere fasetter din personlighet, noe som gjør den andre personen mer interessert. Speiling akronymer er et bra spill å spille, ved hjelp av ting som OMG og LOL så mye som de gjør, men ikke til over bruker forkortelser som ikke er kjent. Dette vil gjøre det virke som du både snakke og tenke på samme måte som forhåpentligvis du gjør hvis det virkelig er en attraksjon.