Nnywellness.com

Hvordan du Wire en dyp syklus batteri


I motsetning til "startpakke" batterier, som finnes i biler, er dyp syklus batterier utformet for lav-aktuelle, langvarig elektrisk programmer. Dyp syklus batterier er utformet for utslipp mesteparten av sin kapasitet før blir lades og brukes igjen. Dette gjør dypsyklusbatterier et ideelt valg for programmer som alternativ eller backup strømkilder, RV makt og UPS-systemer. Hvordan du wire batteriene sammen til en bank er viktig, men som hver konfigurasjon oppnår en annen oppgave. Serien banker gir en høy spenning men ingen flere effektiv kapasitet, mens parallelle bankene gjør motsatt.

Instruksjoner

Serien konfigurert Bank

• Kuttet segmenter av nettverket ved hjelp av wire kutter, slik at du har ett mer segment av wire enn batterier (f.eks fem segmenter for fire batterier). Være forsiktig å gjøre rene kutt på ledningen, med en enkel, rask bevegelse, hvis mulig. Du kan klippe segmentene til lengde, men pass segmentene er lenge nok til å nå den andre batterier eller terminalene på Last.

• Fjerne begge ender i hvert segment i nettverket ved hjelp av ledningen stripping verktøyet (dette kan være det samme verktøyet wire kutter, de er ofte kombinert). Lang nakne wire er om lag 3 inches på hver ende.

• Fest en ende av en wire segmentet til positiv terminalen på batteri. Loddetinn dem sammen med en lodding pistol og loddetinn, crimp ledningen til terminalen med en krympetang eller pakke den rundt terminalen og sikre det (strengt) med elektriske tape. Husk at selv om lodding og krymping gir et marginalt bedre elektrisk forbindelse, begge kan lett skade batteri terminalen hvis omsorg ikke er tatt.

• Koble den andre enden av samme ledning segmentet til den negative terminalen på ekstra batteri. Alle tilkoblinger skal bruke samme type gjennom batteri bank (Hvis du loddet første og loddetinn dem alle). Gjenta denne prosessen til du har koblet batteriene i en linje. Det er svært viktig, men ikke å koble batteriene i en lukket elektrisk sløyfe uten belastning i kretsen. Den resulterende gjeldende kan forårsake alvorlige skader og batteriene kan eksplodere.

• Koble løs positive og negative kabelendene til terminalene på lasten. Det er viktig å sørge for at Last kretsen er åpen mens du arbeider med tilkoblinger.

Parallell-konfigurert Bank

• Følg trinn 1, 2 og 3 fra "Series-Configured Bank" avsnittet ovenfor. Prosessen er den samme opp til dette punktet, bortsett fra at du må dobbelt så mange wire segmenter som du har batterier.

• Koble den andre enden av wire segmentet til positiv terminal på en annen batteri. I denne konfigurasjonen vil du koble alle positiv terminalene til hverandre og alle de negative terminalene til hverandre. Dette vil opprette en parallell kilde krets, i motsetning til en serie krets som beskrevet ovenfor (igjen, batteriene bør være i en linje, men denne gangen med to forbindelser mellom hvert batteri, en negativ og en positiv).

• Koble den positive og negative til positive terminalen av lasten, og negative ledningen til den negative terminalen på lasten. Igjen, det viktig sikkerhetsgrunner ikke å koble batteriene i en lukket elektrisk sløyfe uten belastning i kretsen.