Nnywellness.com

Feilsøke en Tracfone


Tracfone er en betal-som-du gå mobiltelefon leverandør. Telefoner kan kjøpes for så lite som $20 i kiosker, bensinstasjoner og store-boksen elektronikkforhandlere. De produserer ikke egne telefoner, men bruke telefoner fra en rekke produsenter som Nokia og Motorola. Du er ganske sannsynlig å se Motorolas i butikkene. Ved anvendelsen av denne artikkelen, vil vi utforske feilsøking Motorola slås av uten noen åpenbar grunn, og ingen innkommende anrop ring tone.

Instruksjoner

• Slå på telefonen og vent et øyeblikk. Har det raskt slått seg av? I så fall skyldes det sannsyligvis et utladet batteri. Lade batteriet og prøv igjen. Hvis det fortsetter, sjekk hvis strøm på/av-funksjon ikke er angitt. Strøm på/av funksjonen slås telefonen av og på på bestemte tidspunkter. Gå til Innstillinger-menyen, velge andre innstillinger, da førstegangs oppsett og deretter strøm på/av.

• Slå på telefonen igjen og vent et øyeblikk; telefonen skal nå være på.

• Kontrollere voluminnstillingen for ved å trykke sentrale navigasjon venstre eller høyre for å justere volumet. Hvis du har problemer med å høre en ringetone for innkommende meldinger, skal justere denne funksjonen løse problemet.

• Se på skjermen nå og kontrollere telefonen ikke si "Ingen Service." Hvis ikke, er telefonen nå klar til å motta og foreta anrop. Hvis skjermen viser "Ingen Service", flytte til et sted hvor det er sannsynlig å være tjenesten. Dette inkluderer byer og områder som ikke betraktes landsbygda.

Tips og advarsler

  • Bakbelysning er kontrollert av et menyelement i innstillingene. Gå til andre innstillinger og innstillinger, og deretter førstegangsinstallasjon og velge "Bakgrunnsbelysning."