Nnywellness.com

Hvordan finne ut hvor mye din bil veier


Det er mange grunner du må vite hva bilen veier, og det er noen enkle ressurser for å finne.

Instruksjoner

• Online auto kilder som viser spesifikasjonene for biler og lastebiler vil også generelt vise til egenvekt. Noen av disse nettstedene er listet nedenfor. På Kelley blå bok, kan du søke i bilen ved å merke og modell, og velg spesifikasjoner og det vil bli oppført som egenvekt. På Edmunds, søker du i bilen, anmeldelser og spesifikasjoner og spesifikasjoner og vekt vil bli funnet igjen som egenvekt. Du kan også se i de fleste forbruker rapporter som viser spesifikasjoner og detaljer om enhver bil.

• Brukerhåndboken for kjøretøy bør ha vekten oppført for din bestemt merke og modell. Husk på at hvis du har lagt til ekstrautstyr til din bil via dealership eller eie din egen, vekt vil trolig være flere publiserte nummeret i manualen.

• Se på innsiden av førerens side dør-rammen for en plate kalt, "Dekk og lasteinformasjon." De fleste plater vil gi deg vekten av bilen.

Tips og advarsler

  • Vekten av bilen i seg selv er ikke det samme som brutto kjøretøy vekt vurdering, eller GVWR, som er den maksimale vekten et kjøretøy kan trygt bære når lastet inkludert selve kjøretøyet, Last og passasjerer.