Nnywellness.com

Toyota Sequoia spesifikasjoner


Sequoia, den største sport utility vehicle (SUV) laget av Toyota, tilbyr mange alternativer for kjøpere, med hver modell tilgjengelig i to og fire hjul stasjonen versjoner. Kunder har også muligheten av en 4.6 - eller 5.7-liters motor, samt tre grunnleggende trim nivåer.

Motor og ytelse

Toyota Sequoia kjører på en 4.8-liters V8-motor som kan oppnå 310 hestekrefter. Den har en seks-trinns automatisk girkasse, foran og dobbelt-wishbone uavhengig bakhjulsoppheng. Sikkerhetsfunksjoner inkluderer ABS bremser, brems hjelpe og traction kontroll. Den har power-assistert rack og pinion styring.

Eksteriør

Sequoia leveres som standard med makt Oppvarmede sidespeil og en krom grille. Utvendig belysning på Sequoia inkluderer halogen kjørelys, kjørelys og tåkelys. Den har intermitterende vindusviskerne og en deicer. SUV kommer med skli plater, en drevet moonroof, et takstativ, en hekkspoiler og kjører styrene. Det kommer også med Skvettlapper og en trailer knirkefritt.

Interiør

Toyota Sequoia leveres med en tre-sone klimaanlegg og Varmeovn med luftfilteret inkludert. Lyd inkluderer en AM / FM-radio, CD-spiller, en USB-port, åtte høyttalere og lydkontroller i rattet, sammen med MP3, satellitt-radio og Bluetooth-funksjonalitet. Instrumentering inkluderer et kompass, drivstoff forbruk informasjon, turteller, lav-fuel lys, dør-gløtt lys og utenfor temperaturmålere. Sequoia leveres med tre rader med seter, med en drevet justerbart sete for driveren. Den har servostyring, elektriske Vinduer, en drevet bakruten og sentrallås. Tilgjengelig lagringsplass inkluderer en overhead-konsoll, en front-konsollen, Last kroker og 16 koppholdere. Interiør belysning inkluderer kart lys, opplyst oppføring og tente vanity speil. Sikkerhetsfunksjoner inkluderer setebelter låser retractors og pretensioners, barn sete ankere og barn-safe låser, samt front, side, kne og side gardin kollisjonsputer. Sequoia har også keyless oppføring, utvidbart solskjermene og en alarmsystem med motor immobilisering.

Toyota Sequoia begrenset modell oppgraderinger

Toyota Sequoia begrenset modellen leveres med en 5.7-liters V8-motor som kan oppnå 381 hestekrefter. Sidespeil har blinklys indikatorer, samt strøm folding og auto-dimming funksjoner. Utvendig trim inkluderer krom dørhåndtak, og SUV har en drevet heis gate og personvern glass. Limited har en oppgradert lydsystem med 14 høyttalere og en subwoofer. Det har oppvarmet skinnstoler og en Lær-trimmet rattet. Andre og tredje rad setene har uttrekkbar parasoller. Begrenset kommer også med foran og bak sonar for parkering assistanse.

Toyota Sequoia platina modell oppgraderinger

Platinum modell av Toyota Sequoia leveres med de samme motoroppgraderinger som begrenset modell, samt alle andre oppgraderinger. Det legger et navigasjonssystem, backup kamera og baksetet DVD-underholdningssystem med trådløse hodetelefoner og fjernkontroll.