Nnywellness.com

Hvordan installere Installer.app for iPod Touch


Hvordan installere Installer.app for iPod Touch

For å få programmet Installer.app på iPod, må du jailbreak enheten først. Dette er noe du kan gjøre dette bruker iJailbreak. Når du har fullført jailbreaking prosessen og installert skrivebordsversjonen av Installer.app, kan du overføre programvaren på iPod. Bruke Installer.app, også kjent som App Tapp, kan du laste ned en rekke programmer for iPod som ikke er tilgjengelig via Apples iTunes store. Jailbreaking iPod ikke ulovlig, men det vil gjøre din Apple-garantien ugyldig.

Instruksjoner

• Last ned iJailbreak programvare på datamaskinen.

• Koble iPod Touch til datamaskinen og synkronisere med iTunes. Dette sikkerhetskopiere dataene og forhindre din miste informasjon hvis noe går galt under installasjonen. Starter jailbreak programvaren på datamaskinen, og følg instruksjonene på å jailbreak iPod Touch.

• Avslutt iTunes, og koble fra din iPhone. Gå til mappen programmer på maskinen og klikk på "Utilities." Start programmet "Aktivitetsmonitor" og velg "iTunes Helper" fra listen. Velg "Avslutt prosess" og hvis du blir spurt, klikk "Force slutte."

• Last ned Installer.app programvare fra ripdev.com/installerapp og dobbeltklikk på skrivebordsikonet å dekomprimere den. Koble iPoden til datamaskinen.

• Dobbeltklikk på ikonet Installer.app igjen for å starte programmet. Klikk på "Installer" når bedt om å installere Installer.app programvaren på iPod Touch.

• Vente til installasjonen forberedelsesprosessen å fullføre. Trykk og hold på Dvale/vekke-knappen når instruksjonene be deg å slå av iPod. Følg instruksjonene hvis du plasserer iPod i DFU-modus og aktivere Installer.app programvaren å overføre til iPod.

• Koble iPod når programvaren forteller deg det og vente eller iPod å gjenstarte. Når det er gjort så du vil se Installer.app programvaren på iPod og kunne bruke den til å laste ned programmer.