Nnywellness.com

Hvordan installere en Headliner på en modell A bil


Hvordan installere en Headliner på en modell A bil

Modellen en Ford har et vell av reservedeler tilgjengelig som hjelper eiere returnere deres vintage bil til sin tidligere storhet, inkludert tilpassede headliner kits du kan installere i bilen i så lite som en ettermiddag. Modell A headlinerne bør installeres før tepper og seter av bilen er installert. Dette vil gjøre prosessen med passende headliner gjennom bilen døren mye lettere.

Instruksjoner

• Les gjennom instruksjonene som fulgte med headliner kit og gjøre deg kjent med maskinvare og trim rundt som headliner passer. Mens sentrum av headliner er installert på taket bøyer med lim, baksiden og forsiden av headliner hvile bak vinduet garnityr molding. Noen headliner kits ta ikke bare den øvre ambisjonene, men baksiden panelene, også.

• Prøv en test tilpasning av headliner inn i bilen. Dette må du slå headliner sidelengs og passer det inn fullt åpnet passasjer døren. Kontroller du lede headliner med baksiden av headliner først.

• Heve headliner på plass med tilbake kanten på modell A bakvinduet garnityr molding. Ha en assistenten avholde baksiden av headliner på plass mens du passer det.

• Trim overflødig materiale fra headliner med barberhøvel kniven slik at den passer mellom bakruten garnityr molding og foran vinduet trim. Dette er spesielt viktig i biler uten opprinnelige organer. Noen glassfiber reproduksjoner av den opprinnelige biler innlemme en annen molding prosess som kan forårsake headliner ikke passer med garnityr lister. Derfor produserer headliner produsenter sine produkter litt større enn nødvendig så du kan passe dem på plass selv.

• Lavere headliner på gulvet i bilen, å ta vare for å unngå skadelige stoffet eller få det skitne. Kontakt lim gjelder støtte takreling av bilen, og deretter heve headliner opp limet. Vær sikker på headliner holdes på plass av døren, foran vinduet og bakvinduet trim, og at midten av headliner ikke er bøyd nedover. Eventuelt forsiktig hold den på plass til limet har satt.

• Lim gjelder kvartalet panelet støtter ligger til venstre og høyre på bakvinduet og trykk kvartal panel møbeltrekk pads på plass. Som den øvre delen av kvartalet panelet klippe kampen stykker med headliner, ingen beskjæring bør være nødvendig på bunnen.

Tips og advarsler

  • Bruke de beste kvalitet reproduksjon delene for restaurering din som du kan finne. Ved hjelp av kvalitet deler at du må erstatte dem etter bare noen få år.