Nnywellness.com

Anbefalte dekk for en Toyota Corolla


Anbefalte dekk for en Toyota Corolla

Toyota Corolla byttet til 15 tommers hjul som standard i 2003. Høyere trim nivåer av Corolla har 16 tommers hjul som alternativer eller standard utstyr. 195/65R15 og 16 inch hjul ta 205/55R16 gummi dekk for 15-tommers rim er.

Bridgestone Potenza G 019 rutenett

Bridgestone Potenza G 019 rutenettet er et høyytelses, alle sesonger dekk i 195/65R15 størrelsen. Dette dekk har en dyp, retningsbestemt mønsterutformingen støpt i lang-link karbon svart gummiblanding. Dekk er laget for alle sesonger kjøring inkludert lett snø. Bridgestone Potenza linjen er for førere som vil dekk som gir god ha egenskaper med utmerket ytelse og kapasitet for alle sesonger.

Michelin Pilot Exalto A/S

Michelin Pilot Exalto A/S er et høyere priset ytelse Helsesonghotellet dekk i 195/65R15 størrelsen. Dette dekk har en gummi sammensatt utviklet for å gi utmerket håndtering i alle værforhold. Slitebanen er retningsbestemt med lateral slitebanen grooves å forhindre vannplaning i våte forhold. Pilot Exalto produseres med twin stål belter.

Sumitomo HALVST A/S P01

Sumitomo HALVST A/S P01 er en høy ytelse, alle sesonger dekk for 15-tommers Corolla felgen. Dette er den minst kostbare på 15 tommers dekk oppført her ifølge Tire Rack nettstedet. Tråden er i en 5-retningsbestemt ribbestrikk molded fra en høy silica gummiblanding. Dekk kroppen er en kombinasjon av stål belter og nylon. HALVST A/S er en ny linje av dekk fra Sumitoma og står for high-tech-radiell, hele sesongen.

Generell utbryte UHP

Generell utbryte UHP er en ultra-høy ytelse sommer dekk i 205/55R16 størrelsen. Dette er bare dekket i denne størrelsen oppført her som koster godt under $100. Dekk bruker høy ytelse silica gummi en retningsbestemt dekkmønsteret for å gi fremragende og trekkraft. Dette dekk er ikke vurdert eller egnet for bruk i snøen. Dekk har bred solid skulder trå for en aggressiv utseende. Dekk kroppen inneholder to stål belter rappet i nylon på polyester gass.

Michelin Pilot Exalto PE2

Michelin Pilot Exalto PE2 er en annen Michelin Exalto dekk tilgjengelig i Corolla 16 tommers størrelse. PE2 er et skritt i en høyere ytelse sommer dekk. Mønsteret er asymmetrisk og retningsbestemt molded fra en gummiblanding å opprettholde egenskapene trekkraft som dekket bærer. Dekk gir utmerket tørre og våte trekkraft, men bør ikke kjøres i Snøhvit eller frysing forhold. Pilot Exalto PE2 har stål og nylon belter på en rayon belte kroppen.

Yokohama AVS S1

Priset for godt over $200, er Yokohama AVS S1 for driveren ser for maksimal ytelse fra sin Toyota Corolla. AVS S1 er en Z-karakter dekk kan håndtere hastigheten 149 mph. Den asymmetriske slitebane designen gir racerbil som håndtering. Myk, trekkraft orientert gummi sammensatte gir dette dekk bunnotering slitasje noen dekk oppført her. Dekket møter Utstyrsspesifikasjoner for Porsche opprinnelige dekk.