Nnywellness.com

Hvordan å sende dem til en celle


Hvordan å sende dem til en celle

Sende MMS-meldinger til en venns mobiltelefon lar deg dele morsomt eller minneverdig øyeblikk med dem på et øyeblikk uten å måtte vente til du kan laste opp bilder til Internett eller se dem i person. Du kan sende MMS-meldinger til en mobiltelefon fra din egen mobiltelefon eller fra Internett.

Instruksjoner

Fra din mobiltelefon

• Gå inn på meldinger-menyen på telefonen og velg "Ny melding." Denne menyen, velg "Bildemelding."

• Legge til mottakere fra kontaktlisten du vil sende bildet. Bla nedover og skriv teksten du vil skal følge med bildet når de mottar meldingen.

• Rull ned og legge til et bilde fra bilder lagret på din mobiltelefon. Velg bildet du vil sende, og trykk "OK". Trykk "Send" og vent for å fullføre sende før du gjør noe annet med mobiltelefonen meldingen.

Fra Internett

• Velg en gratis bilde-sende tjeneste som gir deg muligheten til å knytte et bilde med meldingen. Vær oppmerksom på at ikke alle online sending av SMS-tjenester gir muligheten til å sende et bilde.

• Angi mobiltelefon antall mottakeren / mottakerne og velg mobiltelefon leverandøren.

• Laste opp bildet du ønsker å sende dem fra datamaskinen. Skriv inn det kaptein koden, en serie av bokstaver og tall må bekrefte at du er en person sender en legitim melding og ikke en maskin sende ut spam tekstmeldinger. Du vil se det kaptein koden rett over knappen du sende meldingen. Basert på det du ser i boksen captcha, skrive inn teksten i boksen bekreftelse under den. Klikk på "Send melding" eller andre lignende knapp å sende MMS-melding.