Nnywellness.com

Hvordan å koble din Cox Digital kabel


Cox er en av de største kabel-leverandørene i landet. Selskapet tilbyr ofte gratis grunninstallasjonen for nye kunder. For eksisterende kunder, kan Cox kreve en avgift å koble flere kabelbokser eller koble kabel-bokser i en ny bolig. For å unngå denne avgiften, kan du installere kabelboksen selv. Du må imidlertid ha en aktiv kabelkontakt installert for å hekte kabelboks Cox.

Instruksjoner

• Sett inn RF/koaksial kabelen fra kabel stikkontakt "Kabel i"-porten på baksiden av Cox kabelboksen.

• Koble kabelboksen til TVEN. På standard TV, sett en enkelt kabel pluggen (gul plug) til "Video Out" porten på mottakeren og til "TV Video In"-porten på TV-apparatet. På high definition TV (HDTV), før en ende av gul, blå, grønn og rød phonopluggen til de tilsvarende portene i delen "Video Out" på kabelboksen. Sett den andre enden av RCA-kabelen til de tilsvarende "TV Video In" portene på HDTV. Alternativt kan du koble en HDTV med kabelboks Cox med en HDMI-kabel. Dette sett HDMI-kabelen til HDMI portene på kabelboks og TV.

• Kople audio-kabelen. Lydkabelen er laget av en rød og hvit plugg. Ene enden av kabelen inn "Lyd ut" porten på mottakeren. Sett den andre enden til "Lyd inn"-porten på TV. HDMI-brukere trenger ikke å koble en lydkabel.

• Plugg i kabelboks og TV-apparatet. Trykk på power-knappene på begge enhetene.

• Sett inn batterier til fjernkontroll for kabel-boksen, om nødvendig.

• Angi kanalen på TV, ikke kabelboksen, 3 eller 4. Du burde se en kabel signal på en av disse kanalene. Når du finner den aktuelle kanalen, prøv å endre kabelkanalen med kabelboksen ekstern. Hvis du ikke bytte kanal, må du programmere kabel fjernkontroll.

• Programmere fjernkontrollen. For å gjøre dette, må du vite firesifrede produsentens koden for TV. Hvis du ikke vet koden, kan du få det på webområdet Cox. Trykk på "TV" mode-knappen på fjernkontrollen. Vil det svare ved blinker to ganger. Hold "Setup"-knappen på fjernkontrollen. "TV" modus-knappen blinker to ganger igjen. Slipp knappen "Setup". Angi den firesifrede produsentens kode inn eksterne. "TV" modus-knappen blinker to ganger igjen.