Nnywellness.com

Koaksialkabel spesifikasjoner for Comcast


Koaksialkabel spesifikasjoner for Comcast

Kabelbokser har kommet langt siden da de var små enheter som bare endret kanaler; en liten fjernkontroll var alt som var nødvendig å stille inn kanalen du vil se. Nå lar kabelbokser deg forhåndsvise kanaler, samhandle med en tidsplan for viser, ta opp TV-programmer for senere visning, og en rekke andre funksjoner. Mens telekommunikasjon selskaper som Comcast ikke eksplisitt diktere spesifikasjoner for koaksial kabler som kobler enhetene til nettverkene, er RG-6 kabler en av de vanligste typene.

Materiale

Koaksial kabler kan gjøres fra en rekke materialer, inkludert solid polyetylen, skum polyetylen, polystyren skum, solid teflon og luft mellomrom teflon. RG-6 koaksialkabel brukte Comcast kunder er laget av solid polyetylen. Dette materialet gir kabelen en tidsforsinkelse på 1,54 nanosekunder for hver fot kabelen går, og en overføring hastighet på 65.9 prosent.

Skjold

RG-6 koaksial kabler har indre ledninger som er isolert av en ytre flettet skjold.

Elektriske egenskaper

RG-6 kabler har enten en impedans på enten 76 ohm eller 75 ohm, avhengig av hvis kabelen er en RG-6 eller RG-6A undertypen. Kablene har en kapasitans 20 eller 20.6 per fot, igjen avhengig av om kabelen er en RG-6 eller RG-6A undertypen. Deres signaltap er 7,4 eller 6.5 desibel per 100 fot på 400 MHz, for en standard kabel og A undertypen, henholdsvis. De har begge også en sinuskurve spenning på 2700 (Vmax). Kablene har en fysisk ytre diameter på 0.332 inches.