Nnywellness.com

Hvordan oppdage hvis NSA er tappe telefonen


Hvordan oppdage hvis NSA er tappe telefonen

En av de mest kontroversielle kreftene til National Security Administration siden lanseringen av krigen mot terror er sin myndighet å tappe telefonsamtaler uten å motta en fra en dommer før trykk. Alle fra aktivisten grupper å ivareta personvernet talsmenn kan ha en interesse i å oppdage et trykk på deres telefonlinje. Selv om disse metodene kan oppdage en tappet linje, er det umulig å identifisere hvis NSA, politiet eller en privat fest lurer i telefonlinjer.

Instruksjoner

Bruke en sikker telefon telefon Analyzer

• Koble din telefonledningen fra veggen. Plugg den trygg linje telefon Analyzer direkte inn i veggen, tilkobling fra utdataene merket "Linje" på enheten. Koble telefonen til "Telefon"-inngangen på enheten.

• Overvåke LED på forsiden av enheten. Enheten oppdager endringer i nettspenning i telefonlinjen som angir en linje blir tappet. Hvis grønne "Safe" LED lyser, ikke er linjen tappet.

• Bytte bryteren "Safe/usikker" til "Usikre" aktivere enheten dempe samtalen når den oppdager en linje tap. Dette fungerer for on-line og på kroken kraner som kan gjennomføres under samtalen.

Bruke verktøyet telefonnummer

• Kall 1010-288-1770-9889-664.

• Lytte til toner og stemme svar gitt av maskinen. Telefonnummeret ditt vil bli gjentatt tilbake til deg, etterfulgt av en rekke nuller som slutter med et annet tall.

• Bestemme wire tappe aktivitet. Hvis det siste sifferet i nummer Les tilbake til deg av systemet slås er 1 eller 2, er linjen ubrukt.