Nnywellness.com

Hvordan lage iPhone vibrerer når skrive tastene


Hvordan lage iPhone vibrerer når skrive tastene
Selv om det er noen programmer i App Store som gjør din iPhone vibrerer som du skriver på tastaturet, er det et par alternativer tilgjengelig for iPhone-brukere som har gjort en vellykket jailbreak på sine telefoner. Etter en jailbreak har du tilgang til programlageret Cydia på enheten - et lager av ikke-Apple godkjente programmer som mange brukere synes er veldig nyttig for å forbedre deres telefonens funksjonalitet. I Cydia store finner du flere programmer for å lage din iPhone vibrerer som du skriver, en funksjon som kalles haptisk tilbakemelding.

Instruksjoner

• Åpne Cydia programmet på din telefons hjemmeside. Hvis du ikke har gjort en jailbreak på iPhone ennå, må du gjøre det først. Etter en vellykket jailbreak blir Cydia ikonet tilgjengelig på telefonen.

• Søk etter programmer som gjør din iPhone vibrerer fortløpende. To tilgjengelige programmer er HapticPro og Vibrus 3G.

• Klikk på hvert program i søkeresultatene til å bestemme hvilken iPhone app har funksjonene du leter etter. Når du har valgt et program, klikk på Installer å kjøpe og installere det på telefonen.

• Åpne programmet og gå til Innstillinger-menyen til å konfigurere vibrasjonsinnstillinger og begynner å få haptisk tilbakemelding når du skriver på iPhone-tastaturet.