Nnywellness.com

Hva trenger jeg å gjøre for å bruke Tethering på iPhone?


Hva trenger jeg å gjøre for å bruke Tethering på iPhone?

Det tethering valgmuligheten på Apple iPhone gir brukere muligheten til å bruke sine telefoner som et trådløst modem. Ved tilkobling telefonen til en trådløs-aktivert datamaskin, har brukere tilgang til Internett når utenfor rekkevidde fra et tilgjengelig Wi-Fi-signal. Denne funksjonen kan være spesielt nyttig når du reiser, spesielt for forretningsfolk som trenger tilgang til Internett ofte for arbeidsrelaterte formål.

Om

Hvis du har en Apple iPhone, må alternativet for tethering iPhone til datamaskinen og bruke telefonen 3G nettverk tilgang til Internett på datamaskinen. Selv om iPhone har en mobil nettleser for å surfe på Internett og sjekke e-postmeldinger, muligheten til å bruke iPhone internettilgang på en full størrelse datamaskin kan være nyttig for de som har databehandling behov utover hva mobile enheter kan håndtere.

Tethering Plan

For å tjore din iPhone til en datamaskin, må du først kjøpe en mobil tethering plan fra mobilleverandøren. Både AT & T og Verizon - den eneste autoriserte mobilnettet bærere for iPhone i USA, gir mobil tethering planer som belastes på månedlig basis. Kostnaden for denne planen varierer avhengig av hvor ofte du bruker funksjonen.

Systemkrav

For å koble til iPhone 3 G-nettverk, må datamaskinen være i stand til å plukke opp signalet. Dette gjøres gjennom et trådløst signal, via en USB-tilkobling eller en Bluetooth-tilkobling. Før du kjøper en tethering plan, kontroller at datamaskinen oppfyller minimumskravene som angitt av Apple. For en USB-tilkobling inkluderer dette en Mac-maskin som kjører OS versjon 10,8 eller senere eller en PC som kjører Windows XP Service Pack 3 eller senere, Windows Vista eller Windows 7. Du må også ha iTunes versjon 9.2 eller nyere installert på datamaskinen. For å koble til via Wi-Fi, må datamaskinen være Wi-Fi-aktiverte og støtter WPA/WPA2 kryptering.

iPhone innstillinger

Når du har kjøpt en tethering plan, vil du kunne sette telefonen i tethering modus når du skal bruke telefonen som en bærbar modem. Sette opp deling på telefonen, trykk på "Innstillinger" ikonet, gå til "Generelt" og velg "Nettverk." Tapp alternativet "Internett Tethering" eller "Personlige Hotspot" å slå den på. Du vil deretter bli bedt om å velge om du vil koble til via Bluetooth, Wi-Fi eller USB.