Nnywellness.com

Hvorfor kan ikke jeg laste ned bilder på Sprint teksten?


Hvorfor kan ikke jeg laste ned bilder på Sprint teksten?

Bildet på Sprint mobiltelefoner er tilgjengelig for kunder med dataplaner. Hvis du ikke laste ned et bilde fra en melding du mottar, er det sannsynligvis knyttet til et problem du kan raskt løse med grunnleggende feilsøking. Kontroller at telefonen planen inneholder data, kan du arbeide på det bildemeldinger.

Nettverkstilkobling

Sikre telefonen Sprint mobilnett aktiveres hvis du ikke klarer å laste ned bilder fra meldinger. Selv om du har Wi-Fi aktivert på telefonen, må du ha mobildatanettverk aktivert og laste ned bildemeldinger. Mobile nettverksinnstillingene for mobilen er tilgjengelig via Innstillinger-menyen på telefonen. Etter muliggjør mobilnettet, Start telefonen på nytt og prøver å laste ned bildet på nytt.

Oppdater Data profil

Når telefonen Sprint ikke laste ned et bilde, kan det skyldes en feil brukernavn eller passord blir sendt til nettverket. Logg inn informasjonen brukes av din telefon tilgang til nettverket for å kjøre alle data-programmer, inkludert webleseren. Tilgang til telefonens oppdateringer via innstillingsmenyen. Start oppdateringen, og ikke røre noen knapper når oppdateringen er fullført. Når det er ferdig, prøver å laste ned bildet på nytt.

Hard Reset

Hvis bildet problemet vedvarer på telefonen Sprint, hard-restarte telefonen. Før du gjør dette, å sikkerhetskopiere alle dataene fordi det vil bli slettet under tilbakestillingen. Telefonens innstillingene vil også endres til standardinnstillingene. Hvis et program er forstyrrer telefonen er muligheten til å laste ned bilder, bør problemet være løst med restarte. Åpne telefonens innstillinger-menyen og velg sikkerhet. Restarte telefonen og venter å hvile.

Erstatning telefon

Kontakt Sprint mer teknisk hjelp hvis du fremdeles ikke å laste ned bilder på telefonen. En teknisk support-agent kan fastslå om problemet er nettverksrelaterte og tilby flere feilsøkingstips. Hvis problemet ikke er løst, kan en erstatning telefon utstedes. I de fleste tilfeller får en kunde med mobile forsikring en ny telefon for nei avgift. Hvis Sprint bestemmer problemet er relatert til misbruk, en engangs kostnad på opptil $100 (i desember 2011) kan brukes på månedsavdraget.