Nnywellness.com

Hvordan aktiverer en iPhone med Verizon?


Verizon Wireless begynte å selge en versjon av iPhone 4 utviklet for sitt nettverk i februar 2011, blir den andre amerikansk å tilby enheten, den første var AT & T. Som de to operatører bruker konkurrerende mobiltelefon teknologier for å drive sine enheter, det ikke mulig å bruke en ATT & iPhone Verizon Wireless service. Aktivere en Verizon iPhone din kjøpt fra Verizon eller Apple for å begynne å bruke det Verizon service.

Instruksjoner

• Kjøpe iPhone på en Verizon Wireless butikk. Definere en konto i butikken med representant og tillate ham å aktivisere din telefon for deg. Forsøke å ringe før at Kontroller at aktivering var vellykket.

• Besøk Apple-forhandler og kjøpe iPhone det. Tillate den Apple-representanten sette du er iPhone opp med en ny eller eksisterende Verizon Wireless konto ved hjelp av Apples "personlig Setup" - du trenger ikke besøke en Verizon Wireless butikk etterpå. Teste aktiveringen suksess ved å forsøke å ringe.

• Bestill en Verizon Trådløs iPhone online - Apple eller fra Verizon - og aktivere den online. Registrere en Verizon-konto hvis du ikke allerede har gjort det, Logg på kontoen og klikker koblingen "Aktiver enhet" for å aktivere telefonen. Skriv inn mobilnummeret ditt Verizon, fakturering postnummer, iPhone IMEI-nummeret - trykk "Innstillinger", "General," "Om" og bla ned til "IMEI" for å finne den, og klikk "Send." IPhone er nå aktivert med Verizons nettverk.