Nnywellness.com

Hvorfor er det ingen iChat på min iPhone?


Hvorfor er det ingen iChat på min iPhone?

Nesten alle av Apples programvare er tilgjengelig på tvers av alle sine enheter, og de fleste sync med hverandre for å opprette en væske erfaring. Ett navn er påfallende fraværende fra denne listen, men: iChat. Det er den offisielle Apple øyeblikk beskjed klienten. Det fungerer med to av de store direktemeldingsprogrammer og sin stil brukes for tekst beskjed grensesnittet på iPhone. Så hvorfor ikke de bare gitt ut en egen direktemelding iPhone forenlig iChat app? Apple har ennå til å gjøre noen offisielle kommentar og rykter har surret om en iChat-app siden den første iPhone ble utgitt. Så hvorfor holder opp? De fire mest åpenbare grunnene er tekstmeldinger, andre IM apps, grensesnitt forvirring og iChat begrensninger.

Tekstmeldinger

Tekstmeldinger er en stor del av owning en mobiltelefon i dag. Innenfor visse alder snakke folk tekst mer enn de i telefonen. Installere en offisielle data-baserte chat app som var standard på hver telefon vil eliminere behovet for tekst beskjed servicepakker. Dette ville ta penger fra mobiltelefon operatør, så det kan ha vært et betingelsessett av dem. Merkelig, men andre telefoner kommer med et standard direktemeldingsprogram og utallige instant messaging apps er tilgjengelig i Apple store, så dette ikke kan være det mest fornuftige business valget.

Andre chat-programmer

IChat er et enkelt chatteprogram det mulig Apple ser ikke behov for det i oversaturated instant messaging markedet. Populære valg inkluderer Fring, Skype, Google chatten, Yahoo Messenger og mål.

Grensesnittet forvirring

Apple har allerede valgt å bruke iChat utseendet for tekst beskjed grensesnittet. Den har samme design, lydeffekter, skrifter og evner. Dette kan ha vært kompromiss forhandlet med transportøren. De bruker utseendet kjent iChat for veteran Mac-brukere, men omgå ikke tekst beskjed prosessen som kan koste transportøren for mye penger.

iChat begrensninger

IChat er ikke veldig mottakelig for andre operativsystemer. Apple har ikke selv gitt ut en Windows-versjon ennå. Det er en svært strippet app sammenlignet med noen alternativer og det er mulig at de føler behov for det ikke er så høy at det garanterer noen utvikling arbeidskraft. Fordi iPhone brukere blitt liggende i år uten en iChat app, en rekke bedre alternativer er nå tilgjengelig som ville gjøre en iChat-app egentlig overflødig.