Nnywellness.com

DIY: Hjemmekino rør forsterker


DIY: Hjemmekino rør forsterker

Bygge en hjemmekino rør forsterker er ikke annerledes enn å bygge noen lyd rør forsterker. Karakter av rør er tenkt å legge til en varme lyd som mangler i digital signal bearbeiding. Det er mange rør forsterker kits tilgjengelig, fra helt grunnleggende til audiophile-kvalitet, men det er en viet gjør-det-yourselfer som vil bygge en hjemmekino forsterker når så mange surround-lyd-prosessorer for hjemmekino er både praktisk og av meget god kvalitet.

Instruksjoner

• Få en skjematisk. Dette er design og sikkerhet spesifikasjonene å følge selv om erstatte andre merker eller deler.

• Samle deler til din hjemmekino rør forsterker i henhold til valgt skjematisk. Velg transformers med nok spenning og gjeldende karakterer å støtte alle rørene som vil trekke strøm fra den. Lundahl, et selskap i Sverige, produserer en full linje av makt, produksjon og interstage transformatorer for audio bruk.

• Velg et kabinett. Bruke pengene på et stort kabinett for en stereo amp og har rikelig med spredt komponentene og få en loddebolt inni. Mono amp design, justere størrelsen tilsvarende. Stål, kobber- og sølvfargen chassis er tilgjengelig fra spesialitet selge i detalj; velge den beste kabinett størrelsen og materiale for din forsterker.

• Utforme kabinettet etter ser på noen forsterker som passer bildet for din hjemmekino forsterker, men være praktisk om krets flyten.

• Wire komponentene sammen fra inndata til utdata, en til en annen, med en loddebolt, ledninger og elektriske loddetinn.

• Merk plasseringen av alle monteringshullene for bakpanelet med blyant eller markør.

• Bore kabinettet monteringshuller. Bruk borekroner og en makt drill til å skjære hull med diameter på rør. Hvis bruker kondensatorer eller andre tilleggskomponenter, skjære andre hull gjennom å montere dem, også. Også borehull i klammeparentesene transformator tillate transformatoren føre ledninger å gå inn gjennom kabinettet.

• Midtstiller den nederste platen på kabinettet og bore hull gjennom både rammen og bunnplaten. Også bore fire hullene i hjørnene på den nederste platen for montering fire gummiføtter for å støtte amp. Bruk 1/4 plater skruer for å koble bunnplaten til kabinettet.

• Fullføre hjemmekino rør forsterker kabinettet. Bestemme og bruke ditt valg av finish. Bruke maling, chrome, pulver frakk eller anodisert eller børstet ferdig. Bruke primer som en første strøk med mindre chassiset ditt kommer allerede primet. Spray flere strøk med maling på utsiden av kabinettet og Bunn platen, etterfulgt av flere strøk med klar lakk over maling. Gi tilstrekkelig tid til å tørke mellom alle kysten av maling og lakk.

• Refinish transformatorer og andre ytre delene, spesielt hvis bruker vintage deler. Bruk samme fremgangsmåte for etterbehandling transformatorer for maleri kabinettet. Så montere alle deler på kabinettet. Bruk nøtter og skruer for å koble all maskinvare.

• Wire hjemmekino slangen forsterkeren. Wire direkte mellom to komponenter. Koble AC stikkontakt til kraft-transformator med bryteren sikring og makt. Som et siste skritt, koble ledningene fra kontaktene til tube stikkontakter.

Tips og advarsler

  • Effektiviteten av dine egne høyttalere som en guide til din tilgjengelige utenhetene, rør utvalg og forsterker design (-soklede eller push-pull).
  • Vent noen dager for å tillate finish til fullt cure før håndtering kabinettet.