Nnywellness.com

Hvor å putte musikken på en LG Ryktet lagringskort


LG Ryktet lagringskortet fungerer som et middel for transport av medier, for eksempel bilder og musikk, til og fra telefonen. Med en datamaskin og en TransFlash adapter, kan du koble lagringskortet til alle elektroniske enheter. Setter musikken i telefonen er ikke annerledes. Så lenge du har musikkfiler lagret på datamaskinens harddisk, kan lagringen card brukes til å flytte disse filene og gjøre dem tilgjengelige på LG Ryktet.

Instruksjoner

• Fjern LG Ryktet lagringen card fra telefonen hvis du ikke har gjort det allerede. Minnekortplassen ligger på venstre side av telefonen mot toppen av LCD-skjermen. Kortet er ikke større enn en databrikke. Bare trekke tilbake dekselet, og trykk innover på lagringskortet. Kortet vil litt pop ut.

• Sett lagringskortet inn i TransFlash adapteren. Skyv kortet inn i åpningen sporet nederst TransFlash kortet.

• Sett inn TransFlash kortet i datamaskinen. Skyv kortet inn datamaskinens ExpressCard-spor. Dette sporet er vanligvis plassert i nærheten av din USB-porter. Det er litt lenger i bredden, og mye mer smale lengde enn gjennomsnittet USB-sporet. Klikk "Min datamaskin", og velg alternativet "Flyttbar Disk" i venstre rute i vinduet. Et annet vindu vil åpnes med lagringskortets mapper vises. Klikk på mappen "Media" og velg undermappen musikk.

• Åpne datamaskinens musikkfiler mappen. Merk hver fil du vil plassere på lagringskortet ved å holde nede CTRL og velger hver fil individuelt. Dra de merkede filene vinduet musikk undermappe. Når du har dratt og fjernet alle filene du velger, vises de i vinduet musikk undermappe. Dette er indikasjonen på at de er nå på lagringskortet.

• Flytte lagringskortet tilbake til telefonen LG Ryktet. Skyv TransFlash kortet inn i ExpressSlot, og det vil komme tilbake å kaste ut. Fjern kortet og trekke lagringskortet fra kortet. Sett lagringskortet tilbake i LG Ryktet.

Tips og advarsler

  • Vær oppmerksom på hvor mye musikk minnekortet kan holde før du begynner. Se ressursene nedenfor for en beregning guide som hjelper deg med å sette musikken på lagringskortet.