Nnywellness.com

Hvordan å leie Audi biler


Før du går inn din lokale forhandler å leie en ny Audi, er det viktig å gjøre hjemmeleksen og vet hva du leter. Med riktig verktøy og litt planlegging, du kan få nye Audi lease med letthet og være fornøyd at du har gjort mye.

Instruksjoner

Få nye Audi leie

• Komme ut der og ta det du ønsker. Start ved å gå til din lokale forhandler og ta en titt på den spesifikke modellen du er interessert i. Prøv å se alle de forskjellige fargene i person på bilen. Ta en titt på de forskjellige trim nivåene og hva du skal komme med visse pakker og alternativer. Noen ganger en spesiell funksjon som du virkelig ønsker er bare tilgjengelig med en oppgradert pakke. Xenon-lykter er et godt eksempel på 2009 og nyere Audi A4s. Du kan bare få Xenon frontlys pakken på Premium Plus-modellen, som legger til noen andre funksjoner som du ikke kan være interessert i å betale for og ikke virkelig trenger.

• Gjør hjemmeleksen din økonomiske. Finn ut hva leasing tilbud kjører i ditt område. AudiUSA.com vil holde deg oppdatert med tilgjengelig leasing tilbud. Du vil også finne ut penger faktor og gjenværende verdien av din nye Audi. En penger faktor vil vanligvis være i et desimaltegn format (.00089 eller.00125 av Ta dette tallet og multiplisere det med 2400 å finne ut hva den faktiske interessen er at du betaler på nye lease. Base restverdien blir vanligvis for 15000 miles per år. De fleste bankene legge til 2 prosent til restverdien for en 12 000-mile-per-års leieavtale eller 3 prosent for 10000 miles. Ikke alle banker følge dette mønsteret, så spør selgeren hvorav finansinstitusjon Audi vil leies gjennom

• Nå som du vet hvilken bil du ønsker og hva leie tilbud kjører, finne ut hvor mye du bør kjøpe bilen for. Edmunds.com er et flott verktøy for å finne ut hva en bil selger for i markedet. De vil fortelle deg hva andre mennesker i ditt område betaler for den samme modell-bil. De vil også gi deg en oversikt over MSRP (produserer foreslo utsalgspris) og fakturaprisen (hva de forhandler betaler for kjøretøyet) på bilen.

• Gå online og sende ut et par forespørsler om leasing tilbud fra forskjellige forhandlere i ditt område. Du kan ha dem skreddersy leieavtalen behov, som du må plassere mindre penger på lease signering, du trenger flere miles per år for leie, eller du må ha leieavtalen kortere eller lengre enn det som tilbys.

Tips og advarsler

  • Se opp for økonomiansvarlig når du går for å plukke opp det nye kjøretøyet. Mange ganger forhandlere prøver å tjene litt ekstra penger ved å selge elementer som leieavtalen slitasje lakkbeskyttelse GAP forsikring, etc.